çakma iphone diye bahsettiğimiz telefonlara oyun yüklenir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

aslantunay

Üye
    Konu Sahibi
çakma iphone diye bahsettiğimiz telefonlara oyun yüklenir mi?
Arkadaşalr çakma iphone diye bahsettiğimiz çin malı telefonlara itunestan veya normal sitelerden indirdiğim uygulamalar falan yüklenir mi?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hayır malesef yuklenmez

furkantel

Üye
yüklenmez ama sen yinede şansını bi denee

destroy116

destroy116

Üye
Yüklenmiyor diye biliyorum

poestt

Üye
kesınlıkle yuklenmıyooo arkadsım

● aLuvi ●

Üye
Zaten bu çin malı telefonları hiç sevmem yada çinleştirilmiş telefonları ..

mkfo

Üye
ben yükledim baylar bütün jar destekli oyunları yüklüyor benim canavar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
jar oyunları yükler ama ipaları yüklemez.

Madein67

Üye
Arkadaşlar bende de daha yeni çin malı iphone aldım. İçinde oyunlar falan var, başka programlar falan yüklemek istiyorum itunes veya pc suit telefonu görmüyor. Telefonun modeli nedir hiç bir fikrimde yok. Bu telefonların içine oyun, navigasyon gibi uygulamalar atılıyor mu? Jailbreak yapılmış halde mi geliyor bu telefonlar? Ya da telefonun jailbreak yapılıp yapılmadığını nasıl anlarız?

2 gündür araştırıyorum bir arpa boyu yol kat edemedim. iphonelar önce jailbreak edilip sonda caydia ile içine oyun atılıyomuş, kafam da çok karıştı.

Bu çakma İphoıne hakkında yardım edecek biri var mı ALLAH rızası için, yoksa sıyıracam valla Mail: [email protected].

arifemre10

arifemre10

Üye
yaa arkadaşlar ben çakma iphone oyun yükledim ama klavye bir türlü gözükmüyor yardım edermisiniz...

Lacrymosa

Üye
Soruyu kest. :D
Tabii ki yüklenemez. O telefonlarda orjinal iPhone'da olan donanımın yarısının yarısının yarısı dahi varsa ben işi bırakıyorum. :D

atakax

atakax

Üye
Soruyu kest. :D
Tabii ki yüklenemez. O telefonlarda orjinal iPhone'da olan donanımın yarısının yarısının yarısı dahi varsa ben işi bırakıyorum. :D

:D son noktayı koydun :D biz okadar para veriyoruz alıyoruz adamlar 10 da 1ini verip iphone a yüklenen oyunları yüklemek istiyorlar neyiz abi biz :D bazı çin modellere java oyun yüklenebilir okadar bazılarına oda yüklenmez

angelo_diablo

angelo_diablo

Üye
Yok daha neler! Sen bi dene xD olmazsa 100 lirani alirim :) zaten yuklenmez kardes! Bosuna ugrasirsin....

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayir

Bycadde

Üye
YükLenir ve yikledim ama klavyeyi kullanamıyorum.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
:D son noktayı koydun :D biz okadar para veriyoruz alıyoruz adamlar 10 da 1ini verip iphone a yüklenen oyunları yüklemek istiyorlar neyiz abi biz :D bazı çin modellere java oyun yüklenebilir okadar bazılarına oda yüklenmez

Alınma bu dediklerim bütün jailbreak lı ipod ve iphone sahiplerine ;
Okadar parayi veriyorlar 0,99 $ uygulamaları alamıyorlar. Telefonlarının yazılımlarıyla oynuyorlar ve yasadışı yöntemlerle telefonlarına uygulama yüklüyorlar. Bunu yaptıktan sonrada kendilerini Çin malı diye tabir ettiğimiz üretimi Çin'de gerçekleşmiş kopya telefonlara sahip kişilerden üstün görüyorlar. Eğer bu değindiğim konudaki iPod ve iPhone sahiplerindenseniz paraya kıyamayıp o telefonları almak zorunda kalan insanlardan kendinizi üstün göremessiniz. Eğer derseniz ki haklılar durumu olan var olmayan var ama vicdanım rahat bende jailbreakımı yaparım kimseyede ileri geri yorum yapmam derseniz o sizin bileceğiniz iş :oke:

enver96

Üye
ben 180 tly aldım iphone 3gs black radyo wi-fi jawa var. Uygulamada atılabiliyor bide 32gb ye kdar hafızasını yükseltebiliyıorsunuz bnmki 32gb gerçeğinden tek farkı itunese girmiyor bide kamerası 3.2 den düşük ama en az 2m mb java destekli bütün programları kaldırıyor. Her videoyu ve ses dosyasınıda oynatabiliyor ekranıda dier çakmalar gibi yavas hareket etmiyor gerçeği gibi. sadece itunes ve kamerası için okadar para vermeye grk yok esenlerde satan yerler var.

salube

salube

Üye
çok denedim

atakax

atakax

Üye
Alınma bu dediklerim bütün jailbreak lı ipod ve iphone sahiplerine ;
Okadar parayi veriyorlar 0,99 $ uygulamaları alamıyorlar. Telefonlarının yazılımlarıyla oynuyorlar ve yasadışı yöntemlerle telefonlarına uygulama yüklüyorlar. Bunu yaptıktan sonrada kendilerini Çin malı diye tabir ettiğimiz üretimi Çin'de gerçekleşmiş kopya telefonlara sahip kişilerden üstün görüyorlar. Eğer bu değindiğim konudaki iPod ve iPhone sahiplerindenseniz paraya kıyamayıp o telefonları almak zorunda kalan insanlardan kendinizi üstün göremessiniz. Eğer derseniz ki haklılar durumu olan var olmayan var ama vicdanım rahat bende jailbreakımı yaparım kimseyede ileri geri yorum yapmam derseniz o sizin bileceğiniz iş :oke:

hocam sen hep böle bir durum içindesin bu sitede kimsesnin kimseyi aşağıladığı üstün gördüğü yok bizene kimn ne telefonu olduğundan burası iphone bölümü ve çin malı telefona iphone yunları olmaz bütün dediğimiz bu bir yerde daha demiştin birisi birşey paylaşmıltı tamam orada haklıydın ama bu sefer aşırıya kaçtı gerçekten ben bu aleti uygulamalar oyunlar için aldım istediğim şekilde yüklerim ister bedavaya ister parasıyla ama bedavası varken neden parasıyla yükliyim ve yasal olmayan bir yöntem değil yasal bir yöntemdir jailbreak apple engellemek için uğraşsada ABD mahkemelerinde istekleri reddedilmiş jailbreak yasallıktan çıkarılmamıştır dediğin gibi durumu olan var olmayan var ama bu aletleri alanlar girsin ozaman bu bölüme gereksiz tartışma yaratmak istemiyorum ama çin malı cihazla apple iphone bir tutulmaz kimsede kimseye üstünlük taslamıyor bu sitede

--------------- Ekleme ---------------

ben 180 tly aldım iphone 3gs black radyo wi-fi jawa var. Uygulamada atılabiliyor bide 32gb ye kdar hafızasını yükseltebiliyıorsunuz bnmki 32gb gerçeğinden tek farkı itunese girmiyor bide kamerası 3.2 den düşük ama en az 2m mb java destekli bütün programları kaldırıyor. Her videoyu ve ses dosyasınıda oynatabiliyor ekranıda dier çakmalar gibi yavas hareket etmiyor gerçeği gibi. sadece itunes ve kamerası için okadar para vermeye grk yok esenlerde satan yerler var.

arkadaş appstore daki oyun uygulamalardan bahsediyor javayı her telefon çalıştırıyor nerdeyse

destır

Üye
çin malı iphoneye oyun yüklenioyor 38 tane oyun yükledim cananvar gibi 3 senedirde kullanıom :D

Üst Alt