çakma iphone böylesini görmedim :D videosu mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bak şimdi bu tel 460mhz işlemci 256mb ram kullanıyor.o ndenle geri kalıyor 4ten.bunun birde 3gsi var.çözünürlük aynı,ram aynı,hafıza aynı,işlemci hızı yakın.simgeler ve hız hemen hemen aynı.sen yemezmisin:tebessüm:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
kapalı bı sekılde cakmasını gorsem yerım ama actıgımda olay bıter yaw bıkere menu yazıları ekran canlılık degerı olsun mesajdakı yazıların karakterlerı olsun cıkarttıgı sesler menudekı sımgeler farklı dokunmatık hepten farklı anlamamam ımkansız ben telefoncu olsam bana getırseler bu cihaza alısamadım ıphoneye dıyıp satmaya kalkıssalar orjınal kullanırsan alısırsın derım buna alısamazsın derım :ehe

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
1-simgeler ve sesler aynı. 2-ekran kapasitif 3-kalite ve çözünürlük hemen hemen aynı 4-yazı fontları da aynı...5-mesajlarda klavye yatay dönüyor ve tüm şekiller aynı...başka:tebessüm:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
o sana gore yaw vıdeoyu ızledım aynı olması ımkansız ben vıdeodan anlıyorum daha :) sımgeler nasıl aynı bende ole wıreless sımgelı bı buton yok muzık sımgemde ıpod sımgesı yok menulerdekı alt yazılar alakasız bluetouth sımgesı ole ıconla yok mesajı actıgında ole text message yazan yer o sekılde yazmıor yazık cok dandık cın telefonları gıbı mesaj balonlarında yazılar o sekılde yazmaz telefonu cevırdıgınde zırt dıye donmez ekran yavasca doner resım acacagın zaman please wait demez resım varken ekranı cevırdıgınde ekran kapanmaz bı an mesajdakı gıbı yavas doner ve radio yok :ehe

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ben 3gs den bahsediyorum:oke:

- - - Eklendi - - -

Ben 3gs den bahsediyorum:oke:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
ama bu 4

- - - Eklendi - - -

iphone 3gs de vardı bende ondada bole seyler yoktukı :S yazılar menuler yıne yok o sekılde mesajda cevırdıgınde klavyeyı ekran kapanmadan doner lutfen bekleyınız demez resım gecerken resım cevırdıgındede ekran kararmaz ve mesaj yazıları 4 nasılsa 3 gs de oledır bundakı farklı bır font ve renkler canlı degıl

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Youtube deki açıklamayı okudunuz mu? Adam insanları uyarırken aynı zamanda Türkiye'nin kötü tanınmasına da neden oluyor. Açıklamada; "Bu telefon Türkiye'de 300 ila 500 euro arasında, avrupadan tatile gelenlere satılıyor ve sadece sahte bir "pil zayıf" uyarısı veriyor. Ben size yardımcı oluyorum" diyor. Bu kadar çevirebildi arkadaşım.
gerçekten türkiyeden mi aldı acaba :hmmm

- - - Eklendi - - -

Siz benim s2 ile beraber kullandığım çakmaya bakın bir:kıskıs:
güzelmiş yalnız.(h)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ama bu 4

- - - Eklendi - - -

iphone 3gs de vardı bende ondada bole seyler yoktukı :S yazılar menuler yıne yok o sekılde mesajda cevırdıgınde klavyeyı ekran kapanmadan doner lutfen bekleyınız demez resım gecerken resım cevırdıgındede ekran kararmaz ve mesaj yazıları 4 nasılsa 3 gs de oledır bundakı farklı bır font ve renkler canlı degıl

of sus battın.üstelik öyle şeyler demiyor ve ekran kararmıyor:tebessüm:

xPaSHax

xPaSHax

Üye

of sus battın.üstelik öyle şeyler demiyor ve ekran kararmıyor:tebessüm:
hiç elıne aldınmı orjınal ıphone acaba vıdeoları ızleyıp kanaat verıyosun haklısın kardes cıhaz harıka aynısını yapmıslar bukadar pes valla sasırdım 1000 alımle tartısırımda senınle tartısmam dostum kusura bakma:oke:

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
1-simgeler ve sesler aynı. 2-ekran kapasitif 3-kalite ve çözünürlük hemen hemen aynı 4-yazı fontları da aynı...5-mesajlarda klavye yatay dönüyor ve tüm şekiller aynı...başka:tebessüm:

Paşam iOS ta çözüm tükenmez onca para vereceksek apps den ücretsiz battery doctor uygulamasını indirip sistem özelliklerine bakarım bu program sayesinde işlemcinin markasına kadar herseyini gosteriyor

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Orjinal iphone olarak 3gs kullandım fakat sonra fiyatı düşmeden sattım:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: _Unforgiven_

MuhammedAliAKB

Üye
gerçekten kendilerini aşmışlar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ekranda aynen böyle kaldım :ehe

Jomolocco

Jomolocco

Üye
cok kotu bir replika daha iyileri var

ZaZuM

ZaZuM

Üye
[video=youtube;_OscZ9iUPKE]http://www.youtube.com/watch?v=_OscZ9iUPKE&feature=related[/video]
haha :Djelatini bile var:ehe786 euro :D

bu ne ya bende kaliteli bi çakma zannettm adam ekranı çıkarana (ki ekran demek ekranlara ayıp olur) :aman2:

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Bir iPhone kullanıcısı olarak yakaladığım failler ;
1- Home tusunun içindeki kare sanki sol üste doğru biraz kaymış gibi :D
2- Kutunun içinde sarj aleti, kulaklık, usb port için ayrı bir bölüm vardır hepsi birbirinden ayrı ve bir şeffef plastiğe sarılı halde düzenli durur fakat bunda o yok :D
Ama adamlar kendini bayağı aşmış low battery diye kandırıyorlar :D

- - - Eklendi - - -

Orjinal iphone olarak 3gs kullandım fakat sonra fiyatı düşmeden sattım:kıskıs:

pinphone 4 :d:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bu nedir yaa :D bende adam şarja takıp açcak felan die bekliyorum :D :D Bu çakmanında çakması olmuş :D

fLuke!

fLuke!

Üye
Boot süresi 0 saniye.Adamlar aşmış.:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt