çakma iphone böylesini görmedim :D videosu mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
çakma iphone böylesini görmedim :D videosu mevcut.
[video=youtube;_OscZ9iUPKE]http://www.youtube.com/watch?v=_OscZ9iUPKE&feature=related[/video]
haha :Djelatini bile var:ehe786 euro :D

PriZm

PriZm

Üye
adamlar aşmış:ehe

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Türkiye'de sahte iphone 4s pazarlıyorlar diyor :ehe

lolaman

lolaman

Üye
Oha bende yarım saattir gerçek diye bakıyorum bune :D

Otroligt

Otroligt

Üye
:kop2: Çok iyi ya :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ekran küçük mü bana mı öyle geldi :hmmm Çakma yapıyorlarsa hakkını vermeliler. :hmmm

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Youtube deki açıklamayı okudunuz mu? Adam insanları uyarırken aynı zamanda Türkiye'nin kötü tanınmasına da neden oluyor. Açıklamada; "Bu telefon Türkiye'de 300 ila 500 euro arasında, avrupadan tatile gelenlere satılıyor ve sadece sahte bir "pil zayıf" uyarısı veriyor. Ben size yardımcı oluyorum" diyor. Bu kadar çevirebildi arkadaşım.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İyi çakmışlar.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Youtube deki açıklamayı okudunuz mu? Adam insanları uyarırken aynı zamanda Türkiye'nin kötü tanınmasına da neden oluyor. Açıklamada; "Bu telefon Türkiye'de 300 ila 500 euro arasında, avrupadan tatile gelenlere satılıyor ve sadece sahte bir "pil zayıf" uyarısı veriyor. Ben size yardımcı oluyorum" diyor. Bu kadar çevirebildi arkadaşım.
Kuzum ciddi misin :hmmm Gel de gıcık olma :hmmm

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bune ya bole ıcınde televozyon kumanda devresımı var anlamadım kı bunu :hmmm ses acıp kapama tusuda yamuk ayrıca dıkkatlı bakınca gorunıuyor olmamıs bu cakma :ehe

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Siz benim s2 ile beraber kullandığım çakmaya bakın bir:kıskıs:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
valla nesı tam dıyımkı sımdı dusunuyorum buldum kasa :d:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bu cihaz ilk çıktığında millet telefoncuya götürüp ben iphoneye alışamadım diyip teli 1000tl ye satıyorlarmış:kıskıs:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
pohahahaha ozaman telefoncu ıphone kurcalamamıs hıc yaw bızımkılerde ısı bılıyor kafamız nereye calısıyor ya herkes anlamazkı buda var:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt