OozyStaw
Üye
1 mb değil oyunçok saçma bi oyun kapladıgı mb a yazık

Oyun belli bir kesime hitap ediyor zoru sevenler için.Ben bu tür basit oyunları daha çok seviyorum daha az grafik daha çok zevk

1 mb değil oyunçok saçma bi oyun kapladıgı mb a yazık

aynısını yapmış değil aynısını çalmışçoktan indirdim ama adam aynısını yapmıs :d

Aynensabaha kadar oynadım kafayı yicektim
gece 4 de bıraktım sabah 8 de kalktım tekrarSdn haberi kim doğrulayabilir bunu geliştiriciye sormak yerine tahmin üzerine haber ayrıca 10 saat önce de oyun güncelleme alıyor yeni kuşlar ekleniyor haberini de veriyor, yabancı kaynakların çoğunda kullanıcılar yorumlarda güzel reklam diyor ki haksız değiller iyi para kazanmış oyundan ve oyunu mağazalardan kaldıracağı düşünülüyor...oyun android ve ios marketlerinden 19 saat içinde kaldırılacakmış, oyun sahibi kendi istemiş, bu demekki orjinali windows phone a gelmeyecek

Kurucunun twitter hesabından bakabilirsinizSdn haberi kim doğrulayabilir bunu geliştiriciye sormak yerine tahmin üzerine haber ayrıca 10 saat önce de oyun güncelleme alıyor yeni kuşlar ekleniyor haberini de veriyor, yabancı kaynakların çoğunda kullanıcılar yorumlarda güzel reklam diyor ki haksız değiller iyi para kazanmış oyundan ve oyunu mağazalardan kaldıracağı düşünülüyor...![]()

Evet hâlâ inanasım gelmiyor oyunun günlük getirisi 50000$ ve üzeri ama oyunu iptal edecekKurucunun twitter hesabından bakabilirsiniz![]()
Çok ağır geldi herhalde.