Haber " Çakma " Flappy Bird oyunu mağazada! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
çok saçma bi oyun kapladıgı mb a yazık
1 mb değil oyun :)

Oyun belli bir kesime hitap ediyor zoru sevenler için.Ben bu tür basit oyunları daha çok seviyorum daha az grafik daha çok zevk :oke:

Hagios

Hagios

Üye
çok sinir bozucu bugun biraz oynayayım dedim. rekorum 7 :) bu arada şöyle bir şey buldum.burdan oynayabilir ayrıca sinir stres atabilirsiniz burda. :ehe

Son düzenleme:

tgoksen1

Üye
biraz daha yavaş yapsaymış iyi olurdu normalde bu kadar hızlı değil

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
birebir 37 yaptık

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Dejavuex

Dejavuex

Üye
sabaha kadar oynadım kafayı yicektim

• Beğen
cortex47

cortex47

Üye
rekorum 2 :cool

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, PureFood ve .caner.
yeminli06

yeminli06

Üye
10 yaptım :biggrin:

• Beğen

yunusiyunus

Üye
uzun uğraşlar sonucu 3 yaptım yihuuuu

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
rekorum 6 :yuru

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
12

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yok abi bu oyun adamı öldürür üzerine bir de YAS tutar bu adam niye öldü diye. Bu oyunu yazan geri zekalıya tebriklerimi sunuyorum....

HeroMR

HeroMR

Üye
WP'deki daha zor.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
17 2 gündür, iphone da baktım iphone da daha kolay 42 yaptım

Heimdalll

Heimdalll

Üye
oyun android ve ios marketlerinden 19 saat içinde kaldırılacakmış, oyun sahibi kendi istemiş, bu demekki orjinali windows phone a gelmeyecek

beats

beats

Üye
oyun android ve ios marketlerinden 19 saat içinde kaldırılacakmış, oyun sahibi kendi istemiş, bu demekki orjinali windows phone a gelmeyecek
Sdn haberi kim doğrulayabilir bunu geliştiriciye sormak yerine tahmin üzerine haber ayrıca 10 saat önce de oyun güncelleme alıyor yeni kuşlar ekleniyor haberini de veriyor, yabancı kaynakların çoğunda kullanıcılar yorumlarda güzel reklam diyor ki haksız değiller iyi para kazanmış oyundan ve oyunu mağazalardan kaldıracağı düşünülüyor... :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sdn haberi kim doğrulayabilir bunu geliştiriciye sormak yerine tahmin üzerine haber ayrıca 10 saat önce de oyun güncelleme alıyor yeni kuşlar ekleniyor haberini de veriyor, yabancı kaynakların çoğunda kullanıcılar yorumlarda güzel reklam diyor ki haksız değiller iyi para kazanmış oyundan ve oyunu mağazalardan kaldıracağı düşünülüyor... :)
Kurucunun twitter hesabından bakabilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: beats ve Heimdalll
beats

beats

Üye
Kurucunun twitter hesabından bakabilirsiniz :D
Evet hâlâ inanasım gelmiyor oyunun günlük getirisi 50000$ ve üzeri ama oyunu iptal edecek :)
Ne diyeyim artık nasıl küfür ya da beddua ettilerse şunun gibi :) Çok ağır geldi herhalde.

dakamon

dakamon

Üye
WP ye kesinlikle gelmeyeceği garantilendi :)