gmmagduru
Üye
Cahil Aile Başa Bela!
Dört yıl boyunca kablolu modem kullandım. Kablosunun kopması dışında gayet memnundum. Her gelen bağlanamıyodu yani. Aslında bu bi dezavantaj da olabiliyodu, annemin benden daha çok sevdiği kuzenlerime sabah dokuzdan akşam beşe kadar internet hakkı tanıması (beni ise ders çalışmaya zorlaması) onların BENİM bilgisayarımı kullanması, hatta bir süre sonra sahiplenmesi mesela. Sonra laptop aldım -bunu forumda milyonlarca kez söylemişimdir- ve kablosuza geçtim. Tabii kota olayı çıktı. Sınırsız 54 liraymış sanırım. Kabloluda 29 ödüyoduk. Bu kablosuzların daha pahalı olduğu anlamına mı geliyo?? Ben kablolu zamanlarımdaki gibi sonsuz film indirmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun, internet fiyatlarını düşürmek için kaçak mı girmeli, ne yapmalıyım? Asıl bana cezamı veren kendi dilim. Ne halt yemeye dns ayarlarımı değiştirdiğimi -bundan bi ... anlamayan- aileme anlatıyorum ki, neden sadece müzik indirmek için girdiğim sitelerde ***** izlediğimi düşündürüyorum? Asıl özürleri kabahatlerinden büyük. Sevgili anneciğimin yanıtı şu oldu, "İnternete araştırma yapmak için girersin, oyun oynamak senin neyine"!!!!! Evden biraz uzaklaşmasıyla o gül yüzünden kurtulmam için bilgisayar kursuna yazılmasından hoşlanmıştım. Ama şimdi bildiği iki kelimeyle beni cahil yerine koyuyo!!!!! Bütün bu olaylar az önce gelişti ve ben size soru sorarken sinirime engel olamadan fikirlerimi bildirmek istedim. Lütfen cevap verin, kafayı yiycem YA DA SONSUZA KADAR "ARAŞTIRMA" YAPMAK İÇİN İNTERNETE GİRİCEM!!!!!

--------------- Ekleme ---------------
not: lanet olası kullanıcı adımı unuttum, nerden öğrenebilirim? ortam bu derece kor halindeyken ttnet'i aramayayım bari, allahım ne kaza ne kalp krizi internetten gidicem ben!!!!! hep ben evde yokken internetçiyi çağıran gerizekalı "ailem" yüzünden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ya da yok mu bu lanet kotayı öğrenmenin başka bi yolu??!!!!!!!!!!!!!!!
yok mu cevap veren abi, art arda atma diyosunuz ondan sonra da... acil ki bu kadar ısrar ediyorum dimi?
Abi nerden öğrenicem bu kullanıcı adını çıldırcam hadi bi yanıt verin yaaaaaaaaaaaaaaaa

not: lanet olası kullanıcı adımı unuttum, nerden öğrenebilirim? ortam bu derece kor halindeyken ttnet'i aramayayım bari, allahım ne kaza ne kalp krizi internetten gidicem ben!!!!! hep ben evde yokken internetçiyi çağıran gerizekalı "ailem" yüzünden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ya da yok mu bu lanet kotayı öğrenmenin başka bi yolu??!!!!!!!!!!!!!!!
yok mu cevap veren abi, art arda atma diyosunuz ondan sonra da... acil ki bu kadar ısrar ediyorum dimi?
Abi nerden öğrenicem bu kullanıcı adını çıldırcam hadi bi yanıt verin yaaaaaaaaaaaaaaaa