:karisti: :stres:
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: şu aralar bana ait bu smiley Genişletmek için tıkla ... farkındayım emin ol devam edecektir. 5 yıl bitemez
TheFenomen' Alıntı: şu aralar bana ait bu smiley Genişletmek için tıkla ... farkındayım emin ol devam edecektir. 5 yıl bitemez
Enes Üye CABBAR' Alıntı: farkındayım emin ol devam edecektir. 5 yıl bitemez Genişletmek için tıkla ... tecrube konuşuyorsa inşallah doğudur ...
CABBAR' Alıntı: farkındayım emin ol devam edecektir. 5 yıl bitemez Genişletmek için tıkla ... tecrube konuşuyorsa inşallah doğudur ...
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: tecrube konuşuyorsa inşallah doğudur ... Genişletmek için tıkla ... seviyorsan sakın ha gurur yapma Sen adım atan ol
TheFenomen' Alıntı: tecrube konuşuyorsa inşallah doğudur ... Genişletmek için tıkla ... seviyorsan sakın ha gurur yapma Sen adım atan ol
Enes Üye CABBAR' Alıntı: seviyorsan sakın ha gurur yapma Sen adım atan ol Genişletmek için tıkla ... seviyorsan ? yapma gözünü seveyim
CABBAR' Alıntı: seviyorsan sakın ha gurur yapma Sen adım atan ol Genişletmek için tıkla ... seviyorsan ? yapma gözünü seveyim
Enes Üye MrTech' Alıntı: Seviyorsan git konuş bence Genişletmek için tıkla ... ben o kısmı aşalı 5 yıl oldu