CABBAR
Üye
Aykut abiye nasıl kanka dersin![]()
Hele şükür bi anlayan çıktı

Aykut abiye nasıl kanka dersin![]()

niye diyemem mi ben onu abim gibi görüyorum ama ona knk diyesim geliyor .
Hikmet kusura bakmaBenim sana abi demem gibi birşey bu..
Hikmet'e mi 
Onun sana kanka diye hitap etmesi benim hikmete abi demem gibi bişey
takmayın bu kadar yaşa
Hepimiz birbirimizin aynasıyızYanlışsam söyle abi

hikmet kendinden büyük insanlarla konuşurken hitap şeklini biraz düzenle günlük arkadaşların ile konuşmuyorsun
Merte yamuk yapmışsın öyle gördüm
Aslında haklısın![]()
Aslında haklısın![]()
- - - Eklendi - - -
:
Aslında haklısın![]()
Abi yanlış anlaşılmasın bana abi desin felan değil amacım.Ama bazen ben bile rahatsız oluyorum bana yapılmasada.. 1 yaş değil 2 yaş değil 3 yaş değil arada 8 yaş var yani.. İsmailede Hacı demiş. Ben öyle konuşmuyorum onunla 
ya ben 6tıncı sayfayı neden göremiyorum 6 ya tıklıyorum 5 geliyor![]()
Şu anda orijinal ayarlarda bi sayfada on mesaj gösteriliyor ama bunu değiştirebiliyorsun. Değiştirdin mi
Abi yanlış anlaşılmasın bana abi desin felan değil amacım.Ama bazen ben bile rahatsız oluyorum bana yapılmasada.. 1 yaş değil 2 yaş değil 3 yaş değil arada 8 yaş var yani.. İsmailede Hacı demiş. Ben öyle konuşmuyorum onunla
![]()

neden renkli renkli yazıyorsun sen
Ben masumum:
![]()

ben de abi diyim mi saygılar abi
Sayfadaki mesaj sayısı ayarı var onu değiştirmedin demiŞu anda orijinal ayarlarda bi sayfada on mesaj gösteriliyor ama bunu değiştirebiliyorsun. Değiştirdin mi
- - - Eklendi - - -
Anlıyorum zaten Mert seni de Hikmet öyle saygısız birisi değil sadece böyle konuşuyor. Ha ama düzeltirse de fena olmaz![]()

bana demezler ismail kardeşim benden 3 yaş burak kardeşim 2 yaş ozi kardeşim 1 yaş büyük ben bile kanka demedim![]()

bana demezler ismail kardeşim benden 3 yaş burak kardeşim 2 yaş ozi kardeşim 1 yaş büyük ben bile kanka demedim![]()

sen de ortalığı karıştırmaAbicim onu demek istiyorum içini bilemeyiz.. Ama yanlış yaptığını düşünüyorum ben![]()