Caaaabbbbaaaaaarrrrrr aaaaabbbbbbiiiiii

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Benim sana abi demem gibi birşey bu..

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Onun sana kanka diye hitap etmesi benim hikmete abi demem gibi bişey

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Yanlışsam söyle abi

Akıncı

Akıncı

Üye
hikmet kendinden büyük insanlarla konuşurken hitap şeklini biraz düzenle günlük arkadaşların ile konuşmuyorsun

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
:polis: ayrılın beyler :D

hikmet366

hikmet366

Üye
ya ben 6tıncı sayfayı neden göremiyorum 6 ya tıklıyorum 5 geliyor :hmmm

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi

Aslında haklısın :op:

:tebessüm: Abi yanlış anlaşılmasın bana abi desin felan değil amacım.Ama bazen ben bile rahatsız oluyorum bana yapılmasada.. 1 yaş değil 2 yaş değil 3 yaş değil arada 8 yaş var yani.. İsmailede Hacı demiş. Ben öyle konuşmuyorum onunla :hmmm

CABBAR

CABBAR

Üye
ya ben 6tıncı sayfayı neden göremiyorum 6 ya tıklıyorum 5 geliyor :hmmm

Sayfadaki mesaj sayısı ayarı var onu değiştirmedin demi :hmmm Şu anda orijinal ayarlarda bi sayfada on mesaj gösteriliyor ama bunu değiştirebiliyorsun. Değiştirdin mi

- - - Eklendi - - -

:tebessüm: Abi yanlış anlaşılmasın bana abi desin felan değil amacım.Ama bazen ben bile rahatsız oluyorum bana yapılmasada.. 1 yaş değil 2 yaş değil 3 yaş değil arada 8 yaş var yani.. İsmailede Hacı demiş. Ben öyle konuşmuyorum onunla :hmmm

Anlıyorum zaten Mert seni de Hikmet öyle saygısız birisi değil sadece böyle konuşuyor. Ha ama düzeltirse de fena olmaz :tebessüm:

Akıncı

Akıncı

Üye

bana demezler ismail kardeşim benden 3 yaş burak kardeşim 2 yaş ozi kardeşim 1 yaş büyük ben bile kanka demedim :)

Enes

Enes

Üye

Sayfadaki mesaj sayısı ayarı var onu değiştirmedin demi :hmmm Şu anda orijinal ayarlarda bi sayfada on mesaj gösteriliyor ama bunu değiştirebiliyorsun. Değiştirdin mi

- - - Eklendi - - -

Anlıyorum zaten Mert seni de Hikmet öyle saygısız birisi değil sadece böyle konuşuyor. Ha ama düzeltirse de fena olmaz :tebessüm:
ben de abi diyim mi saygılar abi

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Abicim onu demek istiyorum içini bilemeyiz.. Ama yanlış yaptığını düşünüyorum ben :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

bana demezler ismail kardeşim benden 3 yaş burak kardeşim 2 yaş ozi kardeşim 1 yaş büyük ben bile kanka demedim :)

KaÇ yaşındasın ki :hmmm

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Takipçi Satın Al

Üst Alt