C7ye cfw yapmak istiyorum ilgilenebilirmisiniz ustalar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
C7ye cfw yapmak istiyorum ilgilenebilirmisiniz ustalar?
Arkadaşlar bir çok cfw gördüm en güzeli de recep özmenin di ama onda da çeşitli sorunlar oluyordu. Benim istediğim cfw için hangi araçlar gereklidir? Dosya gömebilmek rofsları açabilmek fw lerden mod portlamak vb. İşler için hangi programlar gerekli ve nasıl kullanırım? Bana birisi bunu öğretirse emin olun ki en iyi c7 cfw lerinden birini yapacağım. Şimdiden teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

hiç mi c7 cfw yapma konusunda bilgilendirecek birisi yok? Herşey n8 için mi? Benim de bu foruma sağlam bir katkım olsun bu konularda birşeyler yapmak istiyorum lütfen.

doctorrr

doctorrr

Üye
nokia cooker ı kullanmasını öğrenip core kilidini kırdıktan sonra ustalara tek tek pm at sana her türlü yardımcı olurlar bende c6-01 e kendi cfw mi yapıyorum bitti bitecek :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Çeşitli sorunlar ne söyle de bileyim?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
recep usta senin konuya yazmıştım. Arkadaşım core kilidini nasıl kırdın?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler usta pc ye geçince hemen deneyeceğim. Bütün dosyalar mevcut ama modları nasıl bulurum?

doctorrr

doctorrr

Üye
sistem modlamada üst konuya bak kurtuluş abinin mod arşivi var bide tarayıcı müzik çalar va task switcher gibilerini ustalara pm atıp alabilirsin mesela madness mesela kurtuluş abi mesela belco...

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Modları kurtuluş abi'nin konudan ve ustalardan yalvar yakar alcan oda verirlerse :D

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ben şimdi recep ustanın cfw ile orjinalini felan karşılaştırıp öğrenmeye çalışıyordum da usta seninkinin içindekiler alabilirmiyim acaba hani böyle ordan çıkar oraya ekle gibi? yada ctrl+c ctrl+v gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt