C7me recep özmen cfw yüklicem ufak bir yardım lazım lütfen :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trontr

Üye
    Konu Sahibi
C7me recep özmen cfw yüklicem ufak bir yardım lazım lütfen :)
Selam arkadaşlar C7yi alalı 1,5 yıl oldu nerdeyse ama hiç flash atmadım. Recep Özmen arkadaşımızın yaptığı cfwyi yüklemek istiyorum.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-hackli-yazilim-v1-7-08-05-2012-a-579252.html
Bu sefer başaracam bu işi sizin de desteğinizle inşallah.
Ben biraz ilerledim

Bu noktaya kadar geldim. Buradan refubrish e basana kadar olan kısmı anlatabilir misiniz. İndirdiğim cfwnin içinde bu dosyalar var.

Burada 8 dosya olmasına rağmen phoenixte 6 tane çıkması aklımı karıştırdı.
Ayrıca phoenixte çıkan dosyaların üzerine çift tıklayıpğ bişiler yapılacak mı bilemedim.
Tüm ayrıntıları açıklayabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

aleranol

aleranol

Üye
şimdi elindekio dosyaları bilgisayarında phoenix nereye yüklü ise oraya at değiştir de. Sayısı hiç önemli değil. Ben de daha 3 saat önce kurdum sen kendin keşfet :) neyse refurbishe basarsan tanıtım videolarının olduğu dosyayı isteyecek bulamayınca hata verecektir. Onun için update softwareye basacaksın. Refurbish değil. Sonra 5 dk ka bekle yüade şeklinde hızlıca yazılım yüklenecek. Sonra aç ve kullan. Yanlız alışkanlık yapan ve çok kullandığın uygulamaları hemen yükle ;) her türlü bilgi silinecek haberin olsun. Ama telefonu açınca içinde hack falan bile var manyak yapmış sağolsun. Rompatcherde(yani hack) blockgprs-readcroot-removehashcheck ve müzik filam aracağında ya da pc ye bağlayacağında c2z4bin belle fixed vesayre yazanı kapat çünkü performans için bir iki şeyi kapatıyo. Dediklerimi yap sorun olursa özelden at. Ynşız gerçekten çok akıcı ve müthiş birşey ya ilk aldığım an bile telefonum bu kadar hızlı değildi. Hatta bunu bile c7mden yazıyorum doyamadım ve doyamayacağım. :kop2:

trontr

Üye
    Konu Sahibi
şimdi elindekio dosyaları bilgisayarında phoenix nereye yüklü ise oraya at değiştir de. Sayısı hiç önemli değil. Ben de daha 3 saat önce kurdum sen kendin keşfet :) neyse refurbishe basarsan tanıtım videolarının olduğu dosyayı isteyecek bulamayınca hata verecektir. Onun için update softwareye basacaksın. Refurbish değil. Sonra 5 dk ka bekle yüade şeklinde hızlıca yazılım yüklenecek. Sonra aç ve kullan. Yanlız alışkanlık yapan ve çok kullandığın uygulamaları hemen yükle ;) her türlü bilgi silinecek haberin olsun. Ama telefonu açınca içinde hack falan bile var manyak yapmış sağolsun. Rompatcherde(yani hack) blockgprs-readcroot-removehashcheck ve müzik filam aracağında ya da pc ye bağlayacağında c2z4bin belle fixed vesayre yazanı kapat çünkü performans için bir iki şeyi kapatıyo. Dediklerimi yap sorun olursa özelden at. Ynşız gerçekten çok akıcı ve müthiş birşey ya ilk aldığım an bile telefonum bu kadar hızlı değildi. Hatta bunu bile c7mden yazıyorum doyamadım ve doyamayacağım. :kop2:
ne söyleyim aklım karıştı :D yapamıcam bu gidişle ben yaa

---------- Eklendi @ 02:07:56 ---------- Yazıldı @ 01:52:29 ----------

zaten attım ben o dosyaları phoneix in olduğu yere. ordan sonrasını soruorum

catdog136

catdog136

Üye
emmc dosyası kırmızı ya o dosyayı sil oradan böyle atabilirsin.. Ben hep dead phone flash atarım bana daha sağlıklı geliyor, konuda nasıl flash atılacağı yazıyor ilk postta ordanda bakabilirsin :)

trontr

Üye
    Konu Sahibi
üsteki resimdeki dosyalara basıp edit demem gerekior mu ben onu bilmiyorum ? o edit kısmını açılarmısınız

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Hayır sadece kırmızı dosyayı delete yap sonra refurbish :) O edit işi eskidendi :)

aleranol

aleranol

Üye
Yav bende onu silmemiştim hay aklıma :D Arkadşım sana bide birkaç dosya ekleyeceğim onları telefona yükledikten sonra telefonunu aç kapat bak neler olacak :D Tabi cfw den sonra.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Yav bende onu silmemiştim hay aklıma :D Arkadşım sana bide birkaç dosya ekleyeceğim onları telefona yükledikten sonra telefonunu aç kapat bak neler olacak :D Tabi cfw den sonra.

Ne dosyası? :D

trontr

Üye
    Konu Sahibi

merakle bekliyorum dosyaları. bugun anneler günü hediyesi işini hallettikten sonra akşam dosyalarımı yedekleyip atıcam flashı. saol

---------- Eklendi @ 13:39:43 ---------- Yazıldı @ 13:39:22 ----------

Hayır sadece kırmızı dosyayı delete yap sonra refurbish :) O edit işi eskidendi :)

işte duymak istediğim şey bu. Çok teşekkür ederim

---------- Eklendi @ 13:40:46 ---------- Yazıldı @ 13:39:43 ----------

flashtan önce sanırım hard format ve e hafızasını biçimlendirmem gerekior.
Hard format tuş kombinasyonunu ve e: yi biçimlendirme kodunu hatırlatırmısınız ?

catdog136

catdog136

Üye
telefon kapalıyken power tuşu+ ses kısma+kamera+menü aynı anda uzunca basılacak..

E için depo modunda pcye bağla pcde sağ klikle biçimlendir de..

• Beğen
Tepkiler: trontr
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
merakle bekliyorum dosyaları. bugun anneler günü hediyesi işini hallettikten sonra akşam dosyalarımı yedekleyip atıcam flashı. saol

---------- Eklendi @ 13:39:43 ---------- Yazıldı @ 13:39:22 ----------

işte duymak istediğim şey bu. Çok teşekkür ederim

---------- Eklendi @ 13:40:46 ---------- Yazıldı @ 13:39:43 ----------

flashtan önce sanırım hard format ve e hafızasını biçimlendirmem gerekior.
Hard format tuş kombinasyonunu ve e: yi biçimlendirme kodunu hatırlatırmısınız ?

Hard atma durduk yere *#7370# ile soft format at :) Soft ile E de biçimleniyo zaten...

aleranol

aleranol

Üye
Hani varya phoenixde lanet kırmızı :off:

---------- Eklendi @ 17:27:56 ---------- Yazıldı @ 17:27:27 ----------

Şimdi ekliyorum.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
telefon kapalıyken power tuşu+ ses kısma+kamera+menü aynı anda uzunca basılacak..

E için depo modunda pcye bağla pcde sağ klikle biçimlendir de..

kameraya basmayacaksın sadece 3 tuş.

aleranol

aleranol

Üye
Eklenmiyo bi türlü anlamadım biraz bekle sana modlar atcam.

trontr

Üye
    Konu Sahibi
ben flashladım kardeş şimdilik sorun gözükmüyor:) atacağın modları merak ediyorum

aleranol

aleranol

Üye
Modlamalar bölümüne gir ks improvoment for belle gibi bi başlık var yada kinetik move falan kaydırmayı etkiliyo muhteşem bişi. Diğer modlar zaten bu cfw de gömülüymüş:aha: Ayriyetten hayırlı olsun

trontr

Üye
    Konu Sahibi
evet biliyordum k improvmenti ya hemen yüklemiştim zaten :D ilgilendiğiniçin çok teşekkür ederim.

trontr

Üye
    Konu Sahibi
ya bi sorun çıktı anlar mısınız bilmiyorum ama.
mesajlar kısmında isimler gözükmüyor hep numaralar yazıo rehberde kayıtlı olmasına rağmen
nasıl çözülecek

aleranol

aleranol

Üye
Hmm bilemiyorum. Ama bende de videyu izleyip bitirdikten sonra videolardan çıkıyor :S Arka arkaya klip izleyemiyom çok sinir bişi

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
ya bi sorun çıktı anlar mısınız bilmiyorum ama.
mesajlar kısmında isimler gözükmüyor hep numaralar yazıo rehberde kayıtlı olmasına rağmen
nasıl çözülecek

Kartvizitlerin telefon hafızasında olsun. Telefon hafızasındaysa yeniden başlat telefonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt