C7'min ekranın arasına toz sıkıştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
C7'min ekranın arasına toz sıkıştı
arkadaşlar geçen ay bir nokia c7 aldım 1haftadır gözüme ekranda bir toz birikintisi çarpıyor ekranda jelatin vardı aldığımdan beri bende jelatinin arasındadır diye bu tozu dikkate almıyordum fakat jelatini çıkardım ekranı güzelce sildim fakat bu toz bir türlü kaybolmuyor ekranın içine girmiş galiba hep böyle şeyler beni bulur zaten :(((( sizce napmalıyım daha önce başına böyle bişey gelen oldumu lütfen yardım edin...

lolaman

lolaman

Üye
git bi bakıma ver telefonu içini açma garantisi kaybolur.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
servise gönder temizlettir

nooyan

nooyan

Üye
bende de nokia x6 var.sag üst köşesinden toz girmişti servise gönderdim temizleyemediler. tekrar yolladım. zaten bugüne kadar kulladıgım tüm nokialarda ekran içine toz giriyordu. normal bi durum artık alıstım.

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
servistende 1haftada anca gelir offf:(

uribaju

uribaju

Üye
serviste telefonu söküp camın altındaki tozu silecekler eğer kendin yapabilirsen aynı şey olur

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
acaba telciye götürsem yaparlarmı servise felan gerek kalmadan bi ara soruyum bari aslında çok rahatsız etmioda aklıma takıldı işte uyuz oluyom:off:

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
arkadaşlar geçen ay bir nokia c7 aldım 1haftadır gözüme ekranda bir toz birikintisi çarpıyor ekranda jelatin vardı aldığımdan beri bende jelatinin arasındadır diye bu tozu dikkate almıyordum fakat jelatini çıkardım ekranı güzelce sildim fakat bu toz bir türlü kaybolmuyor ekranın içine girmiş galiba hep böyle şeyler beni bulur zaten :(((( sizce napmalıyım daha önce başına böyle bişey gelen oldumu lütfen yardım edin...
Kardeşim Toz dediğin pixelde olabilir Bazen görmediğin oluyormu tozu yada elinle bastırınca kayboluyormu ovalayınca en iyisi servise gönder..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt