C7'im deki birkaç sorun için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leonahic7

Üye
    Konu Sahibi
C7'im deki birkaç sorun için yardım
C7 telefonumda birkaç sorunum var yardımcı olabilir misiniz ?? O sorunlar ise şöyle:

1) Telefonum bazenleri WLAN!a girmiyor şöyleki bağlanması için dokunduğumda anlık Bağlanıyor diyor sonra yine tanınıyor diyor yani girmiyor. Sürekli tıklıyorum hep o anlık bağlanılıyor diyor ama girmiyor...

2) Telefonum resimli mesajları kafasına göre almıyor-alıyor resimli mesaj geldiğinde Yeterli alan yok uygulamaları kapatıp tekrar deneyin diyor ama ram'e baktığımda 140 mb boş ram var alan olarak ise hiç mesaj olmamakla birlikte gerek telefonda gerek hafıza kartında gerekli boş alan hayliyle var...

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ?? Bir yardım edecek olan olursa teşekkür ediyorum ...

PriZm

PriZm

Üye
Hard format at düzelir.ram sorunu ilginç.

leonahic7

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj gelince tam olarak şu yazıyor Hafıza yetersiz bazı uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sim mesajlarını ve tarayıcı geçmişini sil

Buğra60

Buğra60

Üye
İlk sorunu ben de çok yaşıyorum ve nedenini bulamadım henüz. Telefonu kapatıp açtığım zaman düzeliyor ama tekrar olması uzun sürmüyor öyle. Ayrıca bu sorun meydana geldiği zaman mobil veriyi kullanarak da internete giremiyorum. Yani tümden internetle alakam kesilmiş oluyor ve telefona reset atmaktan başka bi çarem kalmıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yedekleme yapıp *#7370# ile format at düzelir sanırım..

leonahic7

Üye
    Konu Sahibi
İlk sorunu ben de çok yaşıyorum ve nedenini bulamadım henüz. Telefonu kapatıp açtığım zaman düzeliyor ama tekrar olması uzun sürmüyor öyle. Ayrıca bu sorun meydana geldiği zaman mobil veriyi kullanarak da internete giremiyorum. Yani tümden internetle alakam kesilmiş oluyor ve telefona reset atmaktan başka bi çarem kalmıyor.

Evet bu sorun başıma gelince benimde reset atmaktan başka çarem kalmıyor... Ama nedense bu sorun bazen oluyor bazen olmuyor bi anda başıma geliyor...

---------- Eklendi @ 16:12:17 ---------- Yazıldı @ 16:07:04 ----------

[ENGİN];4612995' Alıntı:
sim mesajlarını ve tarayıcı geçmişini sil

fayda olmuyor malesef söylediklerini denemiştim yinede çare olmamıştı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Evet bu sorun başıma gelince benimde reset atmaktan başka çarem kalmıyor... Ama nedense bu sorun bazen oluyor bazen olmuyor bi anda başıma geliyor...

---------- Eklendi @ 16:12:17 ---------- Yazıldı @ 16:07:04 ----------

fayda olmuyor malesef söylediklerini denemiştim yinede çare olmamıştı

telde hangi uygulamalar yüklü?

serinaga

serinaga

Üye
Yazılımla alakalı bir şey bence, belle mi yüklü ???

leonahic7

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda öyle çok şey yüklü değil zaten yüklü olanlar bu siteden indirdiğim uygulamalar... Ayrıca telefonda belle yüklü.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
neler ama

sincarezindan

sincarezindan

Üye
nence bir format at hersey duzelir

leonahic7

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4614275' Alıntı:
Ram blow var blockbreaker vardı gumoku diye oyun vardı mattery monitor vardı bu bide biki bişi daha vardı ama şimdi tekrar yükledim belleyi bakalım sonuç ne olacak yine sorunlar olacak mı

aleranol

aleranol

Üye
flaşladıysan düzelecektir.

leonahic7

Üye
    Konu Sahibi
flaşladıysan düzelecektir.
Flaşlama derken ben Nokia Suitten sorun yaşıyorsanız tekrar yükleyelim gibilerinden bi şey var onu yaptım ama sanırım yine aynı işlevi görecek ??

ANIL

ANIL

Admin
Evet aynısı sayılır.

aleranol

aleranol

Üye
Flaşlama derken ben Nokia Suitten sorun yaşıyorsanız tekrar yükleyelim gibilerinden bi şey var onu yaptım ama sanırım yine aynı işlevi görecek ??

suiti telefonu modem olarak kullanma ve oyun atmak dışında hiç kullanmadım.zaten belleye de flaşlamıştım. Oviden tekrar yükleme işini bilemeyeceğim.

---------- Eklendi @ 01:23:10 ---------- Yazıldı @ 01:21:49 ----------

ama yüösek ihtimal tekrar flaşlamak gibidir. Telin içindeki resim videoları al ve rehberin yedeğini al tekrar dene olmazsa phoenixden flaşla gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt