C7 TV USB ufak bir yardıma ihtiyacım var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trontr

Üye
    Konu Sahibi
C7 TV USB ufak bir yardıma ihtiyacım var?
Selam arkadaşlar,

Ben C7 telefonumu kutudan çıkan data kablosuyla USB girişi olan bir TV ye bağlarsam sadece içindeki video müzik foto vb şeyleri mi oynatırım, yoksa telefonun ekranı ana menüsü falan ne varsa hepsi televizyona çıkar mı? Yani internette gezersem telefonla o sırada onlar gözükür mü?
Gözükmüyorsa bunu nasıl yaparım?

uribaju

uribaju

Üye
Selam arkadaşlar,

Ben C7 telefonumu kutudan çıkan data kablosuyla USB girişi olan bir TV ye bağlarsam sadece içindeki video müzik foto vb şeyleri mi oynatırım, yoksa telefonun ekranı ana menüsü falan ne varsa hepsi televizyona çıkar mı? Yani internette gezersem telefonla o sırada onlar gözükür mü?
Gözükmüyorsa bunu nasıl yaparım?
av kabloyla oluyor o usb kablosuyla oluyormu ki denemedim gerçi

trontr

Üye
    Konu Sahibi
Denem şansı olan arkadaşlar denerse sevinirim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Usb ile tv ye bağlarsan hafıza kartını görebilirsin sanki tv ye flas bellek bağlamışsın gibi bunun için tel içinde usb bağlantısı hafıza depolama ayarlaman gerekir. Görüntü için tv kablosuyla bağlamalısın o zaman tel görüntüsü tv de olur nette dolaşırsın film seyredersin vs vs

hidayet02

hidayet02

Üye
5800'ın Tv Out Kablosu, Arkadaşın Dediği Gibi Av Kablosunu Geçen Satın Aldım, Heryerde 40-30-25 TL İdi, Bir Arkadaştan İşine Yaramıyor Diye 10 TL'ye Aldım... Onu Kullanıyorum Ucuzunu Bulursan Onu Dene Bence...

- - - Eklendi - - -

Bu Arada Telefonum E-6...

İyi Forumlar...

trontr

Üye
    Konu Sahibi
Aslında ben AV kablosuyla yaptığımız şeyi USB kablosuyla bilgisayara yapmak istiyordum ama pek şansım yok sanırım :D USB to VGA kablosu var onun için de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt