C7 Telefon çöktü açılmıyor yardım edin lütfen.....!

Sponsorlu Bağlantılar

yunus_21

Üye
    Konu Sahibi
C7 Telefon çöktü açılmıyor yardım edin lütfen.....!
Arkadaşlar anna versiyon üzerine belle sürümünü yükledim ancak tel açıldığında bir kaç uygulama tıklanmıyordu bile bende tekrar phoenixle eski sürüme döndürmek isterken tel kapandı ve şimdi hiç açılmıyor. Açma tuşuna bastığımda 1 kere titriyor ama sonuç yok. Dead phone yapıyorum ama belli bir yere kadar ilerliyor daha sonra error veriyor. Tel açılmıyo yardımcı olabilecek biri varmı :(

hakan058

hakan058

Üye
kardeşim hard reset yapmayı denedin mi?

yunus_21

Üye
    Konu Sahibi
hard reset yapmayıda denedim ama olmadı zaten telefonda titreme haricinde hiç bir şey yok sadece titriyo 1 kere ışık bile yanmıyo göz bile kırpmıyo hayat belirtisi yok :(

svestica

svestica

Üye
yazılımı güncelleyemiyormusun bu şekilde yazılımı güncellemeyi dene olmuyorsa garantiliyse servise götür..garanti kapsamına girer sanırım tabi yaptıklarını söylemezsen :)

yunus_21

Üye
    Konu Sahibi
yazılım güncellenmiyor direk hata veriyor program. Dead phone yaptığımdada baya bir ilerliyor ama tam sonund ahata veriyo bu arada telefonda yine bir hareketlilik olmuyo titremeden başka :( garantisi yok valla ya yardım etcek biri yokmu bu sorunla karşılaşan :(

neo74

Üye
c7 nin downgrade denenmiş hali bu olsa gerek. belleyi tekrar yükle başka çaren yok anna deneme

dekor67

dekor67

Üye
ewet belleyı yukle annaya donulmuyor

yunus_21

Üye
    Konu Sahibi
belleyide tekrar yüklemeye çalışıyorum hatta belle dosyasıyla dead phone bile denedim ama yine sonuç alamadım. Şimdi scandinavia sürümünü indiriyorum N8 de işe yaramış bakalım c7 de yarıyacakmı? tabi yöntem bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

huso1905

huso1905

Üye
bence servise gönder hiç uğraşmana değmez garanti kapsamına giriyor telefon çünkü benimde başıma geldi

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşım sen bide jaf ile yapmayı dene dün bi arkadaşın telefonuna yazılım atarken benimde başıma geldi phoenix hata verdi telefon aynen seninki gibi sadece titreyip açılmadı bende jaf ile denedim sonuç olumlu. olur mu olmaz mı bilmem ama denemekte fayda var jaf kullanmayı bilmiyosan team den yardım edeblirim olmadı en yakın telefoncuya git 20 liraya flan yapıyolar

dekor67

dekor67

Üye
bece d servıse ver cunku tel açılmyo ıcınde ne yazılım yuklu oldugunu goremezler

yunus_21

Üye
    Konu Sahibi
çözüm bulunamamıştır arkadaşlar tel artık kvk teknik servise emanet :)

hizan

hizan

Üye
yaa yazıyı şimdi gördüm sanırım geç kaldım.

neyse bu ndurumlarda c7 de geri dönüş kesinlikle yok ve yapılması gereken en son versiyonu tekrar yüklemek.

canlarotomotiv

canlarotomotiv

Üye
bende aynı sorun var dead phone nasıl yapılır belki benıki acılır

Üst Alt