Recep Özmen
Üye
-
Konu Sahibi
-
tactile.rul u koydugum yerden kaldırınca arama yaparkan ki titreşim sorunu ortadan kalktı. ama hala telefon tuş kilidi titreme sorunu devam ediyor
yardım lütfen...
----------Eklendi 30.12.2011 @ 00:08:52 ---------- Yazıldı 29.12.2011 @ 22:59:01 ----------
yardımlarınızı bekliyorum.
ayrıca biraz önce farkettim ki cevrim dısı widget i de çalışmıyor(((
merhaba Qwerty kardes,
bende de aynı sorun var, hatta tactile.rul belirtilen yere koyunca arama başlama ve bitimlerindeki titremede deaktif oluyor.
Arkadaslar;
lütfen yardım...
----------Eklendi @ 13:55:55 ---------- Yazıldı @ 13:51:00 ----------
Recep kardeşim,
belle yazılımını yükleyince tuş kilidi titreme deaktif oldu. Bunu aktif yapmak istiyorum. ama belirtmiş olduğun tactile.rul dosyasını belirttiğin yere koyunca tuş kilidi titreme aktif olmuyor hatta arama yaparken karşı taraf açtığında ve kapattığında titreme olayı da deaktif oluyor. YANİ ÖNERMİŞ OLDUĞUNUZ ÇÖZÜM SORUNU ÇÖZMEYİP BAŞKA BİR SORUNUN OLMASINA DA NEDEN OLUYOR. SANIRIM ANLAŞILIR OLMUŞTUR.
son olarak başka bir sorun daha var. yukarıda yazdıklarım ile ilgili bir sorun değil. Çevrim dışı widgeti çalışmıyor...
takıldığınız / anlamadığınız birşey var ise pm de yazın lütfen, daha da açıklayıcı olmaya çalışırım...
iyi günler
Buyur kardeşim.tuş kilidi titreme sorunu nu düzeltme şansınız var mı ? tactile.rul dosyasını söylediğiniz yere koydum ama titreme hala yok :S
Teşekkür ederim yanlış anlaşılma için ben özür dilerim güle güle kullanın. Size de sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar.Recep;
öncelikle yapmış olduğun çalışma çok başarılı, benim yapmış olduğun CFW ne leke atmak gibi bir amacım yok. bu şekilde yanlış anladığın için üzüldüm.
sonucta yazılım olayının sonu yoktur, ve benim gibi acemi kullanıcılar siz ustalar gibi kolay uygulamaya geciremeyiz bu yazılımları, ufak tefek fakat sonucu etkileyen şeyleri hatalı yapmış olabiliriz. evet sabırsız davrandım, fakat forumda son 1 haftadır aktif bulunuyorum, onun için ortamın koşullarından bihaberim.
sunu da unutmamak lazım ki ne kadar cok geri bildirim, yazılımınızın o kadar daha iyi bir seviyeye ulasması için size yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
özetlemem gerekirse, CFW nizi lekemek gibi bir niyetım yok, aksine gayet basarılı. ellerinize sağlık.
karsılasmıs oldugum sorunlar olur ise bundan sonrasında gerekli bilgilendirmei yapıp çözümü sabırla bekleyeceğim.
sizin ve forumdaki tüm arkadaşların yeni yılını şimdiden kutlar, sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.
Teşekkür ederim güle güle kullanın sorununuz haloldu mu?recep kardeşim cok güzel bi cfw yapmışın ellerine sağlık.
evet hallettim. teşekkür edeerim tekrardan yardım ettiğin için.
Teşekkür ederim iyi yıllar.merhabalar;
tuş kilidi titreme ve arama yaptıgımızda acıp kapatırken titreme sorunu Recep bey tarafından çözülmüştür
tekrardan ellerine sağlık Recep
iyi yıllar herkese...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu dosyayı c:\private\10282bc4\Rules içine at yeniden başlat tamamdır. Kendim denedim olumlu.
Eklendi.
merhabalar;
tuş kilidi titreme ve arama yaptıgımızda acıp kapatırken titreme sorunu Recep bey tarafından çözülmüştür
tekrardan ellerine sağlık Recep
iyi yıllar herkese...
kardes aynı dosyayı yeniden upload edebilir misin sana zahmet
----------Eklendi @ 23:11:17 ---------- Yazıldı @ 23:10:21 ----------
Kardeş nasıl çözüldü yardımcı olursan sevinirim bende istiyorum tuş kilidinde titremesini
tamamdır hallettimTeşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?