C7 - Şarj olurken yanan lamba ile ilgili..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kartal334

kartal334

Üye
    Konu Sahibi
C7 - Şarj olurken yanan lamba ile ilgili..
Bununla ilgili konu açıldı , takip ettim ama bazı şakacı N8 kullanıcıları bizde var sizde yok , C7 nizi çöpe atın vb. şekilde konuyla ilgili bi tane işe yarar yorum yazmamış.O yüzden bide ben sorayım dedim.Telefonun (Nokia C7'nin) USB girişindeki lambanın programla yada yazılım güncellemesiyle cevapsız çağrı ve mesaj geldiğinde yanıp sönme imkanı var mı ? Konuyla ilgisi olmayan cevaplar yazmayın lütfen.:oke:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bende uzun zamandır arıyorum nette ama öyle bir pro ama bulamadım , telefon kılıf içinde iken menü tuşu görünmüyor dolayısıyla yanıp söndüğünü de göremiyoruz, yerli yabancı bazı forumları takip ediyorum ama rastlamadım henüz , öyle bir pro olsa forumlara düşerdi ...

kartal334

kartal334

Üye
    Konu Sahibi
henüz öyle bi program yok evet ama öyle bi programın olma ihtimali var mı , önce bunu öğrenmek lazım :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yazılımsal hatadır nokia ya mail atın bu durumla ilgili

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
o lamba şarj olurken yanıyor

----------Eklendi @ 02:09:04 ---------- Yazıldı @ 02:07:22 ----------

cevapsız çağrı veya mesajları ayarlar>telefon>bildirim ışıkları seçeneğindende halledebilirsin

SilentOne

SilentOne

Üye
olsun sen yinede mesaj atta anna ile düzeltsinler

Burak

Üye
ben o mesajların pek umursandığını sanmıyorum. Zira kendi telefonum ile ilgili bugüne kadar çok mail attım ama sorun hiç çözülmedi.
Hep ertelediler.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bence çok zor değildir.programlamadan biraz anlayan arkadaşlar yapabilir diye düşünüyorum.
aslında olsa n8'de de bayağı işe yarar.menü tuşundaki uyarı çok yetersiz.şarj uyarı lambası daha güçlü daha farkedilir.ama n8'de kılıfla kullanılmaz.

kartal334

kartal334

Üye
    Konu Sahibi
kılıf kullanırken büyük kolaylık olur ve daha kullanışlı kılar hala bekliyoruz , anlayan birileri geliştirir diye bakalım.

kartal334

kartal334

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hala net bi cevap alamadım , lamba sadece güncelleştirme yaparken yanıp sönüyo, cevapsız çağrılar,mesajlar olduğu zaman yada istediğimiz zaman yanıp sönmesi programla yada yazılım güncellenmesiyle sağlanabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt