c7 refresh sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
c7 refresh sorun
Arkadaşlaer telim hackli c7 dün yazılım güncellemesini gördüm yapmak istedim fakat hacki kapatmam gerekirmiş soft format atıp yazılılımı yüklemem gerekirmiş ama hacklı bi şekilde yazılım güncelledim telefon daha açılmadı garantiye gönderdim evim tokat civarında yani yakın nokia shop yok ne zamna gelir telefonum sizce garanti kapsamı dışına çıkmışmıdır hack olduğundan?

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Bende Telefonu Hackli İken Güncelledim Ama Hiç Bi Sorun Olmadı Sen Nasıl Becerdin :D Sen CFW Falan Mı Yükledin

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
Bende Telefonu Hackli İken Güncelledim Ama Hiç Bi Sorun Olmadı Sen Nasıl Becerdin :D Sen CFW Falan Mı Yükledin
yok kardeşim cfw falan yüklemedim bende anlamadım ya bende şans yok zaten siz refreshi kullanırken ben telefonum gelmesin bekliycem çok koyuyo :( garantide yüklerler mi refresi ya sonra alıpta kendim yüklemeye korkarım hiç böyle olmazdı

asigsasi

asigsasi

Üye
soft format attıysan hack gitmiştir ver garantiye 10 ile 15 günde yaparlar

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
soft format attıysan hack gitmiştir ver garantiye 10 ile 15 günde yaparlar
soft format atmadan güncelledim daha açılmADI 15 gün napcam ben ya okadar rehber mesajlar video müzik notlar her şey gitti

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hackle alakası yoktur bence, biraz forumda araştırma yapsaydın belki çözüm bulunabilirdi sonuçta yazılımla ilgili bir sorun...
hem ne zaman bozdunda ne zaman verdin servise bu ne hız :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Garanti kapsamına çıkmaz diye düşünüyorum, bellerefresh yükleyip gönderirler...

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
hackle alakası yoktur bence, biraz forumda araştırma yapsaydın belki çözüm bulunabilirdi sonuçta yazılımla ilgili bir sorun...
hem ne zaman bozdunda ne zaman verdin servise bu ne hız :)
her şey 2 gün içinde oldu :D valla evlat acısı gibi telefonsuzluk 15 gün bekliycz artık

- - - Eklendi - - -

Garanti kapsamına çıkmaz diye düşünüyorum, bellerefresh yükleyip gönderirler...
inşallah öyle ya yüklemeden gönderirlerse onla uğraşmayım tekrardan zaten böyle olmazdı hiç bende anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt