C7 Port 5800 Edilmiş Galiba. Bir Bakın İsterseniz

Sponsorlu Bağlantılar

Quantanium

Quantanium

Üye
İmkansızı istemeyin arakdaşlar :D yakinda android isteriz 5800a :D biraz orjinal 5800 fw si kullanalim dogan görünümlü şahin yapmayalim telefonlarimizi :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
İmkansızı istemeyin arakdaşlar :D yakinda android isteriz 5800a :D biraz orjinal 5800 fw si kullanalim dogan görünümlü şahin yapmayalim telefonlarimizi :D
hocam şimdi pozisyon belli bunlar tofaş kullanırken birden bmw ye atlamak istiyorlar ama boşuna atlıyorlar :evet:

estami

Üye
Denemek bilinmezliği çözmenin yarısıdır.

humwe

Üye
sırf bu modifikasyonlar sayesinde kullanıyorum hala 5800 ümü yoksa çoktan atmıştım :))) birde bu symbian_3 yüklenirse ne olur bilemem belki bir süre daha kullanımı uzar gibi :))) heleki android yüklense artık hiç bırakmam telefonu elimde çürüyene kadar kullanırım :)))

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
sırf bu modifikasyonlar sayesinde kullanıyorum hala 5800 ümü yoksa çoktan atmıştım :))) birde bu symbian_3 yüklenirse ne olur bilemem belki bir süre daha kullanımı uzar gibi :))) heleki android yüklense artık hiç bırakmam telefonu elimde çürüyene kadar kullanırım :)))

hepsi hayal kardeşim flash player çıksa yeterli bence..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kaynak kod degil de eger flaş boxları verilirse böle bişi yapılabilir belki.tabi stabil çalışmaz ama oldugu kadarıyla çalışır.bi arkadaşın söyledigine göre flaş boxları romu boşaltıyormuş ve istedigimiz sürümü yükleyebilirmişiz.hani eger bu box denilen dava bulunursa bi ihtimal yapılabilir.zaten S^3 yüklendiginde ekranı da kapasitif olması lazım.bu yüzden acayip bi modifiye yapmak lazım telefona ki S^3 en stabil şekilde çalışsın.zaten S^3 olmasa bile elimize downgrade yapma fırsatı geçecek.hani her açıdan avantajlı bi olay...:oke:

PriZm

PriZm

Üye
Symbian^3 değilde içinden sadece 3 ev ekranı nı port etsek dahi yeterli:)

• Beğen
Tepkiler: memomemo54
giray38

giray38

Üye
evet 3 ev ekrani cok iyi olur

c7q7

c7q7

Üye
Diğer internet sitelerinden hiç birşey anlamadım ve sadece buraya bakıyorum herhangi bir haber almak için. Umarım başarıya ulaşır kodlamalar.:oke:

powercocuk15

powercocuk15

Üye
    Konu Sahibi
kaynak kod degil de eger flaş boxları verilirse böle bişi yapılabilir belki.tabi stabil çalışmaz ama oldugu kadarıyla çalışır.bi arkadaşın söyledigine göre flaş boxları romu boşaltıyormuş ve istedigimiz sürümü yükleyebilirmişiz.hani eger bu box denilen dava bulunursa bi ihtimal yapılabilir.zaten S^3 yüklendiginde ekranı da kapasitif olması lazım.bu yüzden acayip bi modifiye yapmak lazım telefona ki S^3 en stabil şekilde çalışsın.zaten S^3 olmasa bile elimize downgrade yapma fırsatı geçecek.hani her açıdan avantajlı bi olay...:oke:

Tabi Araştırmak lazım .

c7q7

c7q7

Üye
Bi haber yok mu?

bozkurt_vatanda

Üye
adam resmen Symbian^3 nin kaynak dosyalarını vermiş.bizede 5800 dilinde kodlamak kalıyor süper:yuru
hocam sizin fw lerinizi takip ediyorum bunu da kısa zamanda kodlayacagınızı umarak beklıyıcem şimdiden kolay gelsin...

exparanqo

Üye
Bu cf deıl kı sadece telefonun ıcındekı sıstem dosyalarını atmıs sanmam yukleme ıslemı olabılcegını.

Üst Alt