Round-Saturn
Üye
adam resmen Symbian^3 nin kaynak dosyalarını vermiş.bizede 5800 dilinde kodlamak kalıyor süper![]()
kusura bakma ama hiç zannetmiyorum
adam resmen Symbian^3 nin kaynak dosyalarını vermiş.bizede 5800 dilinde kodlamak kalıyor süper![]()
Uraşacağım Kodlamak İçin. Çabalıyorum
hocam şimdi pozisyon belli bunlar tofaş kullanırken birden bmw ye atlamak istiyorlar ama boşuna atlıyorlarİmkansızı istemeyin arakdaşlaryakinda android isteriz 5800a
biraz orjinal 5800 fw si kullanalim dogan görünümlü şahin yapmayalim telefonlarimizi
![]()

hocam şimdi pozisyon belli bunlar tofaş kullanırken birden bmw ye atlamak istiyorlar ama boşuna atlıyorlar![]()
Uraşacağım Kodlamak İçin. Çabalıyorum
sırf bu modifikasyonlar sayesinde kullanıyorum hala 5800 ümü yoksa çoktan atmıştım)) birde bu symbian_3 yüklenirse ne olur bilemem belki bir süre daha kullanımı uzar gibi
)) heleki android yüklense artık hiç bırakmam telefonu elimde çürüyene kadar kullanırım
))
Helal estami.Denemek bilinmezliği çözmenin yarısıdır.
gene koydun lafını

kaynak kod degil de eger flaş boxları verilirse böle bişi yapılabilir belki.tabi stabil çalışmaz ama oldugu kadarıyla çalışır.bi arkadaşın söyledigine göre flaş boxları romu boşaltıyormuş ve istedigimiz sürümü yükleyebilirmişiz.hani eger bu box denilen dava bulunursa bi ihtimal yapılabilir.zaten S^3 yüklendiginde ekranı da kapasitif olması lazım.bu yüzden acayip bi modifiye yapmak lazım telefona ki S^3 en stabil şekilde çalışsın.zaten S^3 olmasa bile elimize downgrade yapma fırsatı geçecek.hani her açıdan avantajlı bi olay...![]()
hocam sizin fw lerinizi takip ediyorum bunu da kısa zamanda kodlayacagınızı umarak beklıyıcem şimdiden kolay gelsin...adam resmen Symbian^3 nin kaynak dosyalarını vermiş.bizede 5800 dilinde kodlamak kalıyor süper![]()