Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C7 Port 5800 Edilmiş Galiba. Bir Bakın İsterseniz
Sponsorlu Bağlantılar
powercocuk15
Üye
Konu Sahibi
C7 Port 5800 Edilmiş Galiba. Bir Bakın İsterseniz
Yabancı Forum Sitelerinde Dolaşırken Buldum. Denemek isteyen Olursa.
Akşam Deneceyğim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ALpWaR24
Üye
indirme linki değilde siteyi söylersen bi bakıyım
-WaTCHMaN-
Üye
burda var ama bi açıklama falan yapılmamış
mıttık
Üye
bu sadece c7 pr1.2 fw si adam bunun linkini vermiş ve 5800 a port için çalışmalara başlıcakmış sanırım ancak birbaşkası cvp olarak bu imkansız demiş.yani sakın atmayı denemeyin tel çökebilir
tel neden çöksünki ojinal fw atarım düzelir sorun olursa
mıttık
Üye
bilmiyorum farklı bir tel yazılımı yüklemeyi hiç denemedim sorun yaratabilir işe yarıcak olsaydı direk portsuz yükleme bunu denerlerdi sanırım ama yinede kendin bilirsin sadece uyarmak istemiştim
PriZm
Üye
eeeee? deneyen varmı? unutmayın c7 dede symbian^3 var
powercocuk15
Üye
Konu Sahibi
Valla Sitenin Bilgisini Veriyim Reklam Olmaz İnş
giray38
Üye
hoop deneyen soyleesiin ya ev ekrani falan tam mi ?
-WaTCHMaN-
Üye
herkes birbirini mi bekliyor =)) denesin aga cfw den anlayan başka biri denerde açılmazsa korkudan kalp kriizi falan geçirir DDDD
giray38
Üye
telefondan giriyorum ya pc den giren biri denesin cabuuk
powercocuk15
Üye
Konu Sahibi
Şuan İndiriyorm Denicem. İnş Geri Dönebilirim.
giray38
Üye
Bende girdim indiriyorum Hadi Bismillah İnş Çalışır arkadaslaar (;
powercocuk15
Üye
Konu Sahibi
İçinde Çok Farklı Dosyalar Var . Onu Anlamadım.
ThE_kOnT
Üye
Normalde Mesaj yazmam Ama kendi çapımda Gülmekten kendimi Tutamadım haha Öyle İşe yaramaz O Dosyalar 5800 ın İçindeki Sistemleri Silin ve İndirdiğiniz Dosyanın içeriğini ona Atın kaydedin Bi İhtimal çalışır
giray38
Üye
Booş .. Adam sadece C7 nin sistem dosyalarını arşivlemiş .. Heycanlanmıştım ..
Normalde Mesaj yazmam Ama kendi çapımda Gülmekten kendimi Tutamadım haha Öyle İşe yaramaz O Dosyalar 5800 ın İçindeki Sistemleri Silin ve İndirdiğiniz Dosyanın içeriğini ona Atın kaydedin Bi İhtimal çalışır
Arkadaşlar Adam Sadece C7 Nin İçeriğini Düzenlemek için C7 Nin İçeriğini Dosyalar Halinde Bilgisayara Çıkarmış
İyi Yöntem Bunu bende Denesem Çok iyi Olacak Arada Bir o kadar yaptığım Çalışma NFE nin kapanması Sonucu boşa Gidiyordu
Round-Saturn
Üye
arkadaşlar symbian artık açık kaynak kodlu oldu belki symbian 3 yüklebnilebilinir. bide bu konu taa geçen senenin konusu bi anlamı şu ana kadar elbet bişeyler olurdu
PriZm
Üye
adam resmen Symbian^3 nin kaynak dosyalarını vermiş.bizede 5800 dilinde kodlamak kalıyor süper