c7 nın ekranı cızlıyor mu

Sponsorlu Bağlantılar

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ya sacma sapan konusma yok otofokus ama bak fercekten n8ordaki gibi duruyo ama benim tel menuye girince oyle gozukmuyo bu arada bana yalanci demeyemi getirdin lafi naptin bilmiyorum ama burda benim n8alamadigim icin c7nin daha ustun oldugunu soyledigimi soyluyosun ama ben diyorumki n8daha iyi bir tel ama ekran olarak daha iyi c7 ben n8 bulsam onu alcaktim ama yoktu burda asil sen telinin kusursuz birsry oldugunu zorla kabul ettirmeye calisiyiorsun ve sana c7yi eline aldinmi die sanirim 3kez sordum ve cevap vermedin buda %90 eline almadigin manasna geliorki eline alnadigin icin boyle diyorsun ben ilk yazdiihim msjdada dedim bende ekranlarin bukadar farkli durmasina saairdim ve enson benim telefonun menusu ordaki c6yla birebir ayni gozukuyo ama benim gordugum n8de o resimdeki gibiydi bu burdaki son msjimdi.. biraz tartisma gibi oldu bu esnada kalbiini kirdiysam ozur dilerim

webplayer

webplayer

Üye
Elime almadığımı belirttim ona gerek yok resimden belli zaten dedim. Bak arkadaşım, senin eline aldığın N8 ile senin telefonunun ekranları arasında fark görmüş olabilirsin, ışık sensörü parlaklık ayarı vs. onu etkileyen çok şey var. Ya da bir arkadaş kendisi yazmıştı N8'inin ekranının normal Amoledlerden daha sönük olduğunu farkettiğini servise verip değiştirttiğini söylemişti, arkadaşının sanırım N8, o telefonda da öyle bir sorun olabilir arkadaşını da uyar istersen madur olmasın. Ama C7'de CBD olmadığı açık be arkadaşım kabul et artık, vermem gereken cevabı (http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/c7-nin-ekrani-cizliyor-mu-6-468638.html#post3294831) burada verdim hala boşu boşuna yazıyorum aslında. Fark görmen C7'de CBD olduğunu göstermez, sana o kadar kanıt da sundum anla artık diye, kabullenmelisin artık daha ne diyeyim ki herşey ortada. Öyle birşey olsa internette olay olurdu yabancı forumlarda da yok Türk forumlarında da yok. Neyse uzatmayacağım, hala diretirsen de ben takdiri forumdaki arkadşalara bırakıyorum verdiğim mesaj linkinde herşey açık.
Bu kadar vaktimi boş yere aldığın için bir özür beklerdim ama daha kabul bile etmedin neyse, kırılmadım ama boşa vakit harcadıkça sinirleniyorum sadece, üslubum bazen sinirden dolayı sert kaçtıysa sen de kusura bakma.

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
Bakıyorumda arkadaşlar yorumlar favori sınıfına göre nitelendirilmiş, ve hunharca eleştirilerden ibaret..

Nokia N8 C7 ve C6-01 Serisini yan yana koymak mantıklı değil diye düşünmekteyim, Nokia'nın amiral gemisi diye nitelendirdiği seri N serisidir bunu herkez biliyor, 100 kişi telefon modeli sorsanız yüzde 80 den fazlası " N " serisini söyler, neticesinde piyasa nokia stratejik modelleme savaşı veriyor..

Elinde hazır bulunmayan teknolojisini rekabet uygulayıp piyasada yerini koruyabilmek adına, karma bir tasarım uygulayarak c serisi gibi modellerini piyasa sürüyor, böylece piyasada atak yapan teknolojide kendini zorlayan firmalara hazırlıksız yakalanmasındna kaynaklanmaktadır...

N serisine gelince, ortam sakinleştitiğinde ise daha yerinde oturaklı yazılım, ve donanımla piyasaya girme vakti diyerek geliştirdiği üstün özellikli gemisini herzamanki gibi N serileri oluyor bu piyasaya sürüp, sekteyi rekabetçilerine 2.defa vurmaktır.. Atakları henüz bitmemiştir nokia'nın biliyorsunuzki HTC ler şuan en büyük rakibi, Sonra Sonyericcson ve samsun adını yazdırıyor sıralama yapıcak olursak..

Peki ya sıradaki? Evet bu çok süpriz ve sansasyon yaratacak bir modeli olucaktır..
şimdi konuya değinmek gerekirse, N8 CBD" teknolojisine sahip olmaya bilir, ancak Tasarım, ve kullanılan malzeme ile N serisine yakışır ünvanını koruyabilmektedir,
Gelişmiş kamerası, 12 MP, 4000x3000 pixels, Carl Zeiss optic ve mercekteki autofocus bunu destekleyen gelişmiş nadir görülen Xenon flash'ı ile Yeterli bir sebep olarak görülmektedir..

Kıyaslama yaparken Lütfen teknik bilgi ve araştırmayı iyice yaptıgınızdan bildiginizden emin olun.. N serisinin yanına bu gibi ifade ve terimleri bulundurmanız açıklamalarınızın doğrulugunu nitelenriri seviyede olacaktır...

Aralarında "CBD" teknolojisini barındıran C6-01 dır! ancak bu abartılacak birşeymidir? Elbette hayır.. Çok az bir fark görülmüktedir.. Şurdan inleyebilirsiniz

C7 daha hafif ve C6-01 e kıyasla daha üstün özellikte bir telefondur tasarımı hoş ve dikkat çekicidir, Bunlar göreceli kvramlardır. özellikler konusundada oldukça hızlı ve başarılı bir seridir C7.. N8, C7 ve C6-01 serilerini yan yana koyup ekonomik ve teknolojik olarak orta seviyede bir telefon seçmeye kalkarsak yine video daki izlenimler oldukça mantıklı olacaktır burdan izleye bilirsiniz..

Kamera kalitesine gelince 3 telefonu Karşılaştırdım buyrun sizde çeşitli değişimler ile mercek kalitesini gözetleyebilirsiniz N8 ilk sırada ancak C7 nin N8 modeline yakın kaliteyi taşıması oldukça muazzam c6-01 ise son sırada, bire bire yapılmış çekilmiş fotolarıda gözetledim ancak herkeze alternatif olarak buradan inceleyiniz...

Gelelim bir sonraki faktöre, Sar değerleri bunlar önemlidir, lakin keyfimize göre teknoloji kullanıcaz derken sağlıkta ciddi hasarlar oluşmasını istemeyiz sanırım? gelişen teknoloji ile çevre kirliliği de görülmektedir, en tehlikeli olanıda radyasyondur, görülmediği için etkisi pek önemsenmez ama, cinsel hayata etkisinden tutun, timörler,kanserler,ve genetik bozukluklara sebebiyet verebiliyor.. SAR değerlerine yapılan çeşitli araştırma ve etkilerini gözetleyen bilimadamlarının deneylerini inceleyebilirsiniz.

C6-01 sadece cbd ekran teknolojisine sahip diye.. Oldukça Yüksek "SAR" değerine razı gelmek mantıksız olarak görülebilir,

Ayrıca c7 yeni bir mimaridir, bir serinin devamı değildir daha önce bahsetmiş olduğum gibi satış stratejisinde piyasadaki hareketi kaybetmemek adına yada piyasaya sürülen acil ürünlerdeki eksiklerin telafini gidermek için yapılır genelde.. 06-00 06-01 06-02 gibi devam edebilir, beta bir yazılım olarak düşünün sürekli açık geliştirmeye ve yelpazesini genişletmeye hazır haldedir..

Nokia 5800 serisini bu 3 modelle kıyaslamakta oldukça enteresandır, lakin bu teknolojilerin çok gerisindedir, Dokunmatik ekran, Kamera kaliteleri, Kullanılan mimarlık ve kalite ve benzeri fonsiyonlar oldukça gözle görülebilir uzaklıktadır...

Nokia N8 almak isteyipte alamayanlar için' C7 güzel bir seçim olabilir "SAR" değerleri ve yapısı ile oldukça sempatik duruşa sahiptir..

İyi günlerde kalın

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Güzel yazıda burda zaten n8 ile c7 karşılaştırılmıyorki, n8 de c7 ye karşı üstünlüğü var. C7 de n8 e karşı üstün olduğu noktalar var. Tabiki n8 bir adım önde ama fiyat farkıda ortada.

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
konuyu neden açtım konu saptı n8 c7 kavgasına dondu bırakın dıleyen ıstedıgınıkullansın :ehe

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
Konunun ne olduğunu çok iyi biliyorum farkındaysanız bende 2 model kıyaslama örnegi vermedim 3 modelden bahsediyorum, maksat bilgilerimi paylaşmak bilinçlendirmek bilgi paylaşımı kavga demek degildir! rahatsızlıgı olan varsa konu kilitlenmesini tavsiye edebilir kimse kimseye yanlış yönlendirme yapmasın..

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Hayır sadece bu konuya direk böyle bir yazı yazdığınız için şaşırdım. Alakasız olmuş. Yoksa tabiki güzel bir bilgi paylaşımı yapmışsınız.

• Beğen
Tepkiler: emre2574

efebey_gs

Üye
ben c7 yi on kere düşürdüm bişey olmadı:)

erkara_64

ben n8 kullanıcısı olarak söylemeliyim ki C7 nin ekranı sanki birazdaha canlı gibi.benim kankada C7 var spb shell kullanıyoruz aynı tema aynı duvar kağıdı bende anlayamadım...ya benim n8 sorunlu yada bilemiyorum artık...

RizeOnline

Üye
Valla açıkcası elimde bir tane ekranı çizilmiş C7 vardı arkadaşlar. Telefon satıyoruz bulunduğumuz yerde o çizik hemde derin bir çizikti bende c7 kullanıyorum acıkcası üzerindeki jelatini açmıyorum o çiziği gördükten sonrada açıkçası çizilmez olmadığını görmüş oldum. siz yinede boyle bir denemede bulunmayın arkadaslar guzel guzel kullanmanıza bakın cihazınızı

Üst Alt