c7 nın ekranı cızlıyor mu

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
üstün mü :D zaten kimse benim yogurdum ekşi demez dimi ;) nasıl biliyorsan öle ok

apobaba1234

apobaba1234

Üye
kasanin bi kismi plastik bide ekran n8le ayni basta yazmistim elime bozuk para alip cizmeye calisiyorum bise olmuyo ama tabiki yuksekten sert bi cisim uzerine duserse ekran zarar gorur bu normaldir .ama c7 de gorilla glass denen cizipmeye dayanikli bir ekran var ki gercektende oyle

--------------- Ekleme ---------------

bide c7nin ekrani n8e gore cok.daha ustun bi parlaklkta ikisinide elime aldim

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Tamam arkadaşım çelik aliminyumdan üstün değilse ben yalancıyım. :D sen doğrusun

natural23

Üye
benim N8 iş yerimde elimden kaydı ekranı üzerinde kayarak yaklaşık 1- 2 metre gitti yanımda bulunan arkadaşlar bana ben telefona bakıyorum içimden aha gitti telefon dedim bozuntuya vermedim ama nerdeyse kendimi atacak gibi oldum yerden aldım ve baktığımda hiç bir çizik yoktu hatta arkadaşlarada madara olmadım gösterdim baktılar sağlammış dediler :)))

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Normaldir. Benim c7 ayaktayken el mesafesi olarak yere düştü yolda bırak çiziği nokta bile yoktu. :)

novi_pazar

Üye
Benim c7 2. kattan balkondan düştü yemin ediyorum teli açıp kapatma tuşunun yanında 3 nokta oluştu onun dışında hiçbişey olmadı !!!

Anußis

Anußis

Üye
valla neymiş bu c7 gözümle paramparça görmesem :D tamam diyecem ama el mesafesinde yere düşen telefonun camı pelt oldu

webplayer

webplayer

Üye
bide c7nin ekrani n8e gore cok.daha ustun bi parlaklkta ikisinide elime aldim

Böyle birşey yok arkadaşım. İkisinin de ekranları aynı, senin eline aldığın N8'in ekranında bir sorun vardır.
Ve arkadaşlar bırakın artık şu C7 N8 muhabbetini kiminki üstün olsa ne değişecek ki? Telefonların özellikleri ortada donanımları ortada herşey ortada, buraya gelip saldıran Samsungcular gibi birbirinize saldırmayın lütfen...

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Bende ne hayret ki ALİMİNYUMU dağılmış bir çok n8 gördüm :D

Arkadaş aliminyum çelikten iyi demese tartışma olmicakta naparsın :D

apobaba1234

apobaba1234

Üye
kesinlikle hayir boyle dedigine gore yeterli.bligiye sahip deilsin c7de cbd var ancak n8de bu yok ve yanyana koydugun zaman cok fark goruuluyo demekki.yan yana koymamissin cbd samsung taki super amoled teknolojisi benzeri bise yani super amoledsiz bi samsungla superamoled li bi samsung lu arasindaki fark gibi dusun

webplayer

webplayer

Üye
kesinlikle hayir boyle dedigine gore yeterli.bligiye sahip deilsin c7de cbd var ancak n8de bu yok ve yanyana koydugun zaman cok fark goruuluyo demekki.yan yana koymamissin cbd samsung taki super amoled teknolojisi benzeri bise yani super amoledsiz bi samsungla superamoled li bi samsung lu arasindaki fark gibi dusun

merak etme yazdigin herseyi senden iyi biliyorum aciklamana gerek yok. c7de cbd yok kendini avutma gir istedigin yere arastir hicbir yerde bulamazsin zaten benim gordugum c7de cbd oldugunu iddia eden tek kisi de sensin. internetten c7 n8 ekran kiyaslamalarina da baktim tamamen ayni istersen sen de bak. gercegi gor de haddin olmadan milletin bilgisine laf edip kendi telefonunda olmayan seyleri iddia edip kendini avutma artik :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
var cbd

waybeta.com/news/44864/powered-by-symbian-%5E-3-cbd-screen-nokia-c7-publishing/ linke gir yaziyo ve eline c7 aldinmi hic

webplayer

webplayer

Üye
var cbd

waybeta.com/news/44864/powered-by-symbian-%5E-3-cbd-screen-nokia-c7-publishing/ linke gir yaziyo ve eline c7 aldinmi hic

o sadece bir haber. ekran karsilastirmalarina bak ayni c7nin ozelliklerine bak hicbir yerde cbd yazmaz. daha fazla ugrasmayacagim seninle kabullen artik yok ve senin demenle de var olmayacak. n8e niyetlenip c7 aldin telefonunda olmayan seyleri var gibi gostererek icinde ukte kalan n8 konusunda avutma kendini. hadi selametle...

apobaba1234

apobaba1234

Üye
:D sadece guluyorum tamam ben basta n8 istiodum ama yoktu bunu aldim ve aradaki fark gozle.gorulebilir dduzeyde bunu.goren kusiler de var 1-2 sayfa geride bi arkadas c7deki renkleri.gorunce n8den sogudum diyor ve sanirim eline c7 almadin ayrica bende baktim.o karsilastirmalara hic birinde ayni duvar kagidi kullanilmiyor eline almadan anlayamazsin . bende bu kadar fark beklemiodum gorunce cok sasirmistim icimdede ukte kaldigi felan yok . olani soyledim ben

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Nokia yı arayın sizde var mı yok mu sorun

yaki83

Üye
allahtan telleri ayri ya ikisindede c7 olsaydi
benim c7 im senin c7 den iyi derlerdi :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yaw ben olani ssoyledim alla allah tamam n8 daha ustun bi tel ama bikac.yonden c7 daha ustun bende bunu soyledim .delirtmeyin adami lannnn :box:kop:

webplayer

webplayer

Üye
Gerçekler acıdır apo. N8 alamadın diye elindeki telefon N8'den üstün olmak zorunda değil, telefonunu üstün göstermek zorunda değilsin, bu sana birşey katmaz. Gerçek olsa tamam diyeceğim de, gerçek de değil. Madem haksız çıkmayı çok seviyorsun, buyur:
N8, C7 ve C6-01 ekran karşılaştırması. CBD yani ClearBack Display'in espirisi, siyahların daha siyah gözükmesidir. C6-01'de ClearBack Display teknolojisi vardır, C7 ve N8'de yoktur. Buyurun ekranların siyahlarından bile anlayabilirsiniz C6-01'in üstünlüğünü. Ve tabiki N8 ile C7'nin ekranları arasında fark olmadığını:

Engadget'ın ne kadar saygın bir site olduğu biliniyor, sitenin C7 ve C6 ile ilgili haberinden alıntı:
"The features an 8 megapixel camera and a 3.2-inch AMOLED screen with all-new ClearBlack Display (CBD) technology from the Finnish company -- touted to deliver better outdoor visibility. The 3.5-inch (also AMOLED) C7 gets more memory than its family mate and a stainless steel body"
C6-01'in ekranından söz ederken ClearBack Display olduğu yazıyor, C7 için böyle bir ibare yok. Kaynak:

mynokiablog'un da saygınlığı tartışılmaz. Haber C6-01'in piyasaya sürüldüğü tarihten, ve haberde C6-01'den ClearBack Display teknolojisine sahip ilk telefon olarak bahsediliyor. C7'nin C6-01'den önce çıktığını hatırlarsak, bu C7'de CleraBack Display olmadığını gösterir. Kaynak:

ona da inanmazsanız Nokia'nın resmi sitesi Nokia Conversations da aynı haberi yapmış, hatta mynokiablog haberin kaynağı olarak orayı göstermiş. Nokia Conversations'ın haberinden alıntı:
"It’s got a 3.2-inch AMOLED capacitive touch-screen featuring the new ClearBlack display technology for the first time"
Yani CBD teknolojosine sahip ilk telefon. Bu sırada CBD'siz C7 piyasada tabi.
Kanyak:

Son olarak da mobil dünyanın saygın sitelerinden fonearena'ya konuk oluyoruz. Haberde ClearBack Display teknolojisine sahip C6-01'in duyurulduğu yazıyor. Aşağıya indiğinizde görülen resimlerde de, E7'nin de bu teknolojiye sahip olduğu yazılmış. Ancak C7'nin bu teknolojiye sahip olmadığı şu ibareyle belirtilmiş: "
Here is the sexy C7 with the AMOLED display (No clear black love here) 3.5 inches"
Kaynak:

Buyur apocum, biraz bilgilen :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
suan telden giriorum resimleri goremicem ama sen iki telefonu eline alipta baktinmi yanyana ayni duvar.kagidi.ile ben sinifta enaz 5kisiye sordum hepside oyle dedi c7 daha canli dedi bazi siteler farkli farkli yazio ama eline aldinmi c7yi ve ekranlari karsilastirdinmi allah icin dogru soyle

bu arada c6nin daha parlak durmasi normal ekrani daha.kucuk cunku.seninde bildigin gibi ekran buyudukce goruntu kalitesi duser ;)

webplayer

webplayer

Üye
Hahahaha tamam apocum tamam :D Bütün mobil alem yalancı bir sen doğru söylüyorsun :D Hatta senin telefonun kamerasında otofokus da var dimi :D

Üst Alt