c7 nın ekranı cızlıyor mu

Sponsorlu Bağlantılar

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
c7 nın ekranı cızlıyor mu
c7nın ekranı cızlıyor mu:aha: deneyen var mı?

:horse::birak::firefox::duello:

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ben sunifra milletten bozuk para osteyip ciz ekrani diorum cizemiolaar xD

Starsley

Çizemessin çünkü çizilmez cam ekran var.

k4nun1

k4nun1

Üye
fazlada denemeyin mazallah bişy olur evlat acısı gibi içinize oturur :ehe

Utku

Utku

Üye
jiletle deneyin bence yada bistüri

Starsley

Arkadaşım çizilmez cam ekran var c7 de ben uydurmadım tabiki testereyle özel bi çaba sarf edersen çizilir. Ama açıklama bu tesadüf eseri olaylarla çizilmez yorma kafanı

ByWorth

ByWorth

Üye
N8 de yok mu çizilmez cam ekran?

Starsley

Var arkadaşım

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
yere düşsse yada yere sürtünse çizilir mi ? acaba

Starsley

Hayır arkadaşım kaç kez dicem kasası çelik öyle düşmeyle bi şey olmaz ekran da sürtmekle çizilmez ancak özel bir çaba ile çizersin onada gerek yok neden yapasınki

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
:d:kop:

ByWorth

ByWorth

Üye
valla bi kere düşürdüm kasasının yanı azıcık çizildi.. Şansıma sanırım =(

KO9

KO9

Üye
O çizilmez denen cam çiziliyor benim o kadarda dikkat etmeme rağmen tek sefer anahtarlıkla aynı cebe koymamdan dolayı ışık sensörünün orlarda küçük ince bi çizik oluştu ama ben genede film kullanmay düşünmüyorum film kullandım daha önce o zaman dokunmatik hassaslığı azalığı sanki tel sana cvb vermiyor gibi oluyor en iyisi böle filmsiz kullanmak

redkit43

redkit43

Üye
hayırdır arkadaşım cihazı çok sert şartlardamı kullanacan:d:....ben 2 aydır kılıfla kullanıyorum..üstündeki filmi çıkardım..ekran daha hassas oldu...şimdilik birşey yok...eğer cihazı alcaksan kafanı yorma iyi kullanırsan çizilmez

Starsley

Biz ekran diyoruz arkadaş sensör tarafındj çizik oldu diyor. Orası kasa ya girer kasada çelik

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
jelatinli kullan. üzerinde gelen jelatin dokunmatiği güçleştirmedi. gayet hassas. o jelatini çıkartmadım. çün ki üzeri hafif kılcal çizikler var. belli değil ama dikkatli bakılırsa belli.

çizik 5800 de çok kötüydü. plasitk çiziliyor ve el giderken yada tırnak giderken o çiziğe takılıyordu :) bu o kadar sinir bozucuydu ki. c7 böyle olmaz cam ekran ama bi çizilirse çok üzülürsün.

sakınan göze çöp batarmış.. ne kadar sakınırsan o kadarda zarara girer. :D bu hep öyledir. elbette bunu yaşayan çoktur.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
5800 kullanıyordum yanında verilen kalem bile her dokunduğu yerde hatırasını bırakıyordu n8 in ekranı 5800 dan sonra uzay çağından gelmiş gibi oldu çizilme olmuyor kolay kolay sert darbe alması lazım çizilmesi için :)

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
jelatinli kullan. üzerinde gelen jelatin dokunmatiği güçleştirmedi. gayet hassas. o jelatini çıkartmadım. çün ki üzeri hafif kılcal çizikler var. belli değil ama dikkatli bakılırsa belli.

çizik 5800 de çok kötüydü. plasitk çiziliyor ve el giderken yada tırnak giderken o çiziğe takılıyordu :) bu o kadar sinir bozucuydu ki. c7 böyle olmaz cam ekran ama bi çizilirse çok üzülürsün.

sakınan göze çöp batarmış.. ne kadar sakınırsan o kadarda zarara girer. :D bu hep öyledir. elbette bunu yaşayan çoktur.

yanlışlıkla cıktıda jelatını ondan actım konuyu zaten suan tekrar yapıstırdım ama arada kabarcıklar ve parman ızlerı var da :D

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
yanlışlıkla cıktıda jelatını ondan actım konuyu zaten suan tekrar yapıstırdım ama arada kabarcıklar ve parman ızlerı var da :D

evet anladım. tekrar çıkanı yapıştırmak yerine satılanlardan temin edersen daha kullanışlı olur.
kabarcıklarda sinir bozucu

Üst Alt