c7 nın ekranı cızlıyor mu

Sponsorlu Bağlantılar

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
:D yenisi dokunmatıgı azalıyor dıyorlar

KO9

KO9

Üye
Biz ekran diyoruz arkadaş sensör tarafındj çizik oldu diyor. Orası kasa ya girer kasada çelik

Sende C7 yok galiba :)) Işık sensörünü kasanın içine koycak değiller yaa ön taraf cam sen nerdeki çelikten bahsediosun :))))

doruk944

doruk944

Üye
bunlar hikaye ya telefonla mzik dinlerken uyudum (küpeli) ve 2 kere düşürdüm bu olaylaran biri yüzünden ekranda orta boyutda bir çizik ve kasada çizik ve kırılma

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
bunlar hikaye ya telefonla mzik dinlerken uyudum (küpeli) ve 2 kere düşürdüm bu olaylaran biri yüzünden ekranda orta boyutda bir çizik ve kasada çizik ve kırılma

:D en samimi açıklama

cabal21

cabal21

Üye
harbiden boş konular ya. bölüme bak açılan konuya bak.

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
cabal21

cabal21

Üye
adı üstünde symbian destek. Telefon ekranının çizilmesi vs. symbian la ne alakası var. Şöyle birşey mi var. benim telefonum symbian ^3 bunun ekranı çizilmez gibi.

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
bu başlık s^3 telefonların destek bolumu yanı c7 n8 c6-01ın yerı forumda okadar telefonun arızasıyla ılgılı şeyler paylaşan varken bunu sadece burda belırtmen saçma cunku forumda yok tuş takımı yok hoparlor yok dokunmatık yok ekran fılmı yok ses alakalı bır suru konu var

Slanq

Üye
dalgınlıgıma geldi cakmakla aynı cebe koydum c7mi sonra tek kale mac ettik bir baktım ekranda hafif cizikler cakmakta 50krşluk hee.. cam işte ciziliyo yakında beklerim sizden c7nin n8in ekran mermi geçirmiyo adsadsa

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Arkadaş ışık sensörü kasa tarafına biz ekran dan bahsediyoruz. İkinci kameranın sol tarafında yani kasa oluyor orası biz EKRAN dan bahsediyoruz. :D

Anußis

Anußis

Üye
benm arkadaşım c7 aldı bi yere düştü paramparça oldu :D

tam cam oldugu için çizilme falan dinlemez yere düştümü parçalanıyor o cam en iyisi n8 yada x6 gibi ekranlar ...

KO9

KO9

Üye
benm arkadaşım c7 aldı bi yere düştü paramparça oldu :D

tam cam oldugu için çizilme falan dinlemez yere düştümü parçalanıyor o cam en iyisi n8 yada x6 gibi ekranlar ...

Aynı arkadaşın N8ide öle düşürürse N8inde sonu aynı olur ön camlar iki teldede gorilla glass...

Hala anlam veremediğin ön tarafta menü tuşunun olduğu yer hariç heryer cam haa sensörün üstündeki kısmı çizilmiş haa ekranın üstündeki kısmı... Benim sölemek istediğim bu cam çizilmez diyip anahtarlığınız veya bozuk paralarınızın olduğu cebe camda film yoksa koymayın

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
N8 ile c7 ekran aynı arkadaşım ama kasa olarak c7 daha iyi kuşkuşuz.

Anußis

Anußis

Üye
N8 Tek parça anodize alüminyum kasa üzerinde güçlendirilmiş (gorilla glass)

C7 dayanıklı plastik kapak break ile 3 Işık Yayan Diyot cam

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
C7 nin kasası parlak paslanmaz çelik arkadaşım ekranı çizilmez cam olarak geçiyor. Ben demiyorum nokia.com a gir gör.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada n8 de cam ekran var :D c7 gibi araştır öyle gel bi zahmet

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
N8 Tek parça anodize alüminyum kasa üzerinde güçlendirilmiş (gorilla glass)

C7 dayanıklı plastik kapak break ile 3 Işık Yayan Diyot cam

plastık kapak varmış sen hiç c7nın arka kapanı yere düşürrünce çıkan sesi duydun mu .Dbı dene plastık mı metal mi anlarsın

nonamex

Üye
C7 nin ekranı cizilmez ekranı var diye birşey yok, çizilmeye dayanıklı olması onu cizilmez yapmaz.

Anußis

Anußis

Üye
C7 nin kasası parlak paslanmaz çelik arkadaşım ekranı çizilmez cam olarak geçiyor. Ben demiyorum nokia.com a gir gör.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada n8 de cam ekran var :D c7 gibi araştır öyle gel bi zahmet

nokia comda x6 usbden sarj vs .. özelliklerde var diyor ama hiç biriside yok ;)

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Sen eğer nokia ya yalancı diyorsan o senin sorunun ;) ama gerçek bu n8 ile c7 ekranı aynı kalite ve CAM kasa olarak c7 her türlü üstün şu an elimde duruyor. Ve heryeri ÇELİK o yüzden tartışmaya gerek yok. ;)

Üst Alt