apobaba1234
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden modellerin ozelliklerini kiyaslayabilirsin.
N8 daha olgun, C7 biraz daha genc urunu gibi bence... Bir de N8'in OTG ozelligi C7'de var mi bilmiyorum... Insallah vardir, super ozellik cunku...
wawe58 sen nereyle dokunuyosun ekrana ??
ayrıca arkadaşında dediği gibi ekranla kameranın ne alakası var ?
12 mp olsada 20 mp olsada aynıymış. bilgisayara atta bak bakalım nasıl aynıymış.
N8 wawe'den çok üstün bir telefon kabullenemiyorsan ne yapalım ?
soruyu soran arkadaşım herkesin dediği gibi arada çok fark yok kamera,hafıza. Fakat C7'de arttırabilir hafıza yok bu benim için önemli bir şey. Forumda görüyoruz adama N8'in hafızası yetmemiş ekstra 16 gb kart takıyor mesela.
Bana göre N8.
kendi hafızası 8gb +32gb takılabilio bilgisi olmayan konuşmasınki başkalarının kafası karışmasınwawe58 sen nereyle dokunuyosun ekrana ??
ayrıca arkadaşında dediği gibi ekranla kameranın ne alakası var ?
12 mp olsada 20 mp olsada aynıymış. bilgisayara atta bak bakalım nasıl aynıymış.
N8 wawe'den çok üstün bir telefon kabullenemiyorsan ne yapalım ?
soruyu soran arkadaşım herkesin dediği gibi arada çok fark yok kamera,hafıza. Fakat C7'de arttırabilir hafıza yok bu benim için önemli bir şey. Forumda görüyoruz adama N8'in hafızası yetmemiş ekstra 16 gb kart takıyor mesela.
Bana göre N8.
Bana göre N8.
herkesten özür dilerim bir internet sitesinde olmadığı yazıyor.
12mp kamera var artısı odur abartılacak birşey değil n8e parası yeten bir kişinin kalkıpta c7 alması olağandır.kıyaslama hatalı 250 tl fiyat farkı boş yere olmaz c7 800 tl iken n8 1050 tl fiyatı vardır vatan dan bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?