tektabancam
Üye
-
Konu Sahibi
-
Burda herkes n8 der sanırsam,12 mp xenon flash lı kamera en büyük fark
Kardeş o zaman biraz bekleyip kullanıcı yorumlarını takip edeceksin,şimdi burda n8 sorunsuz bir cihazdır diyemem sana,yeni işletim sistemi çok stabil çalışıyor diyemem..her çıkan yeni cihaz da bazı eksiklikler oluyor bunların nekadarı yazılımsal yada donanımsal ileride belli olacak.onun için almak için fazla acele etmemek lazım,durabilirsen tabiielbettde aradaki farklılıklardan haberim var benin dumak istedigim bu cihazlar 5800 gibi sorun çıkarırmı ben töbeliydim 5800 dan sonra nokia almama kararı aldım fakat bu cihazlar özellik olarak beni cezbetti şimdi gene 5800 daki gibi bu cihazlardada donma sorunu yaşayacaksam radyo dinleyemiyeceksem pğrogram yüklerken sorun çıkaracaksa ve sürekli yeni güncellemeyi bekleyeceksem ve gene sorunlar düzelmeyecekkse ( 5800 radyo rds sorunu çözüldü evet fakat hala donma devam ediyor 2 3 kanal degiştirince kalıyo öle reset atmak gerekiyor son versiyon dada öleservis de düzeltemedi ) bunları yaşayacaksam nokia telefonu düzeltemeyince bana svap tel gönderecekse gelen telefonda gene arızalı çıkacaksa ben 1000 tl ye yakın para verip yılın 12 ayı 8 ayı telefon serviste olacaksa bunların gene dejavusunu yaşayacaksam diye kafamdan geçmiyo degil bide size soram dedim.
Aynen..örneğin eğer androidi nokia kullanmış olsaydı eğer, çoktan symbianı bırakır androidli bir nokia alırdım.ama şimdi ne samsung a nede htc ye güvenip de geçmeye cesaret edemiyorumkardeşim wave övüyorsun iyi hoş güzelde aldığından beri telefona kaç defa güncelle geldi yada ortaya çıkan bir sorunu kaç saatte yada kaç günde düzeltebildin....en basit çözümü telefoncuya git bi 20 tl ver demiama buraya n8 imle ilgili bir sorun olsa en azından tahminim 1 saat taş çatlasın 2 saat de sorunu bulabilir hatta çözebilirim burdaki değerli arkadaşlar tarafından donanımsal sorunları hariç....herşey al kullan ile bitmiyor bizim için malın arkasında durmak önemlidir..samsung wave den sonra kaç tane cihaz çıkardı ben 20 den fazlasını aklımda tutamadım da ))hangi birisine tam destek veriyor...
windows-7 yemi-androide mi-bada mı ya symbiana mı??? kendileri bile sistemi oturtamamış sırf gösteriş olsun cihazlarım satılsın gerisi beni alakadar etmez mantığı var samsungda....
Dostum sen önce neyin ne olduğunu öğren sonra varsa çamurun atarsınkardeş onceden 5800 kullanıyordum tel çalınanca samdung wave almaya karar verdım ıyıde almışım gerçekten hem n8 e hemde c7 on basar bunu bıl artı bıde forum içerisinde bada bolumunde oyun ve uygulamarı nasıl bedava yukleyeceğin anlatılıyopr ekran anlatmama gerek yok sanırım n8 sin değilk 12 mp getir 20 mp getirsen bıle bunda daha net olamaz çünkü süper amoled ekran bu tel dokuma hassasıyetı hat safada uzeıne bir tuy bıle deyse tepkı alıyor anlayacağın MİKEMMEEL BİR TEL eger paran buna yatır görbak pişman olmayacaksın ve görünüş olartkata daha şık dutuyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?