C7 mi N8 ile takas edecem, ne dersiniz!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
150-200 arasi vermen normaldir

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşların dediği gibi 150-200 maksimum üstüne koy, fazlası kesinlikle olmaz.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar rica etsem duygusal yorum yapmasak, N8 i olanlar yüksek fark yada C7 si olanlar düşük fark söylemesin, hakkı neyse onu söyleyelim, bugün yarın değiştirecem telefonu...

serinaga

serinaga

Üye
KARDEŞ hesap net bir şekilde ortada, bak internette C7 fiyatına & N8 fiyatına sonrada aradaki farkı hesapla :good:, ehhh PAZARLIK sana kalmış, şimdiden hayırlı olsun.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Maksimum 150 ver.

Fazlasını istiyorsa takasa gerek yok.

SilentOne

SilentOne

Üye
sen 149.99 ver ytr

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
149.99 1 kuruş fazla isterse etmesin mi :naughty:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Bende 100 tl vermeyi düşünüyordum en çok 150 ye çıkarım diyordum, herkeste aynı fikirde galiba, herkese teşekkür ederim yorumlar için, bugün konuşacam adamla sonucu akşama yazarım inşallah...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İnşallah arkadaşım hayırlısı olur

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
telefonu değiştirdim, herkese yorum ve önerileri için teşekkür ederim, adam 200 tl dedi başka bişey demedi neyseki 150 tl ye bağladık, telefonun jelatini üstünde 2013 e kadar garantisi var çok temiz...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hayırlı, uğurlu olsun.

Bol fotolu günler. N8'in kamerası seni kendine fazlasıyla bağlamaya yetecektir :)

Emre-45

Emre-45

Üye
hayirli olsun belle yukle ve tadini cikar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkdaşlar, aldığım gibi formatladım telefonu, betalabstaki camera update uygulamasını yükledim foto çekmeyi çok seviyorum, kamerası harika telefonun:)...

Belleyi yüklemeyi çok istiyorum da bu flash yada navi olaylarıyla uğraşmayı göze alamıyorum hiç yapmadım daha önce, şimdi beceremem telefon çöker möker mazaallah, izmirde ikamet edip belle yüklemeyi bilen varsa iletişime geçsek yardımcı olsaydı iyi olurdu:)...

noname2040

Üye
N8 nokianın gelmiş geçmiş en iyi telefonu ki N9 bile N8 den düşük özelliklerle geliyor,
Hdmi kablosu ile 102 ekran LCD televizyonda, NFS oynamanın keyfi bir başka,
usb kablosu ile flash belleği harici hd vs kullanan başka telefon varmı?
12 Mp kamerası olan başka telefon benim bildiğim yok !
Ama işletim sistemi Anna da Belle de berbat Symbianı arar hale geldik.
C7 mi N8 mi dersen bekle N9 al C7 nin kibarlığı ve N8 in özelliklerinin hepsi olmasa da büyük kısmı onda var

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bende tks etmem C7 mi çok memnunum anca 701 le ederim :D

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve Quaresma53
polluxea♪

polluxea♪

Üye
takoz ?? :kop:edit:gözlük :naughty:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
C7'ciler yine durduk yere N8'e laf atmaya basladılar hadi hayrlısı.....dostum sen iyi yapmıssın hayrlı ugurlu olsun hosgeldin N8 ailesinemi diyim sülalesinemi diyim malum kullanıcı oranı bayaa yüksekk :naughty: neyse hosgeldin sen :) ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt