C7 mi N8 ile takas edecem, ne dersiniz!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
C7 mi N8 ile takas edecem, ne dersiniz!...
Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi takas düşünüyorum, üzerine en fazla kaç para veriyim dersiniz, bi de değiştirmek iyi bir seçim olur mu görüşleriniz nelerdir, şimdiden teşekkürler (aslında sırf N8 in tipini sevdiğim için takas etmeyi düşünüyorum)...

valent

valent

Üye
Kardeş renkler ve zevkler tartışılmaz ama bizim tercihimiz seni memnun edecekse et derim üzerinede 150 tl den fazla verme.

mesut1979

Üye
slm,tamamda niye durduk yere degistiriyorsun veya nesinden memnun degilsin bana soracak olursan eger bir sikayetin yoksa telefondan gereksiz derim

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
slm,tamamda niye durduk yere degistiriyorsun veya nesinden memnun degilsin bana soracak olursan eger bir sikayetin yoksa telefondan gereksiz derim

aslında teknik bir nedeni yok, dediğim gibi N8 in tipini daha çok seviyorum, ve bir arkadaştan çok temiz bir N8 buldum fırsat elime geçmiş kaçırmayayim dedim:)...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Üstüne ne kadar vericeksin

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Bence değiştir n8 daha iyi ama 100 TL den fazla verme derim

Castiel91

Üye
he c7 ile n8 arasındaki fark 100tl mi komik olmayın

SuaT6027

SuaT6027

Üye
150-200 arası normaldir fark olarak.. aarkadaşım bir n8 kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ediyorum n8 i.. hiç bekleme derim..

Emre-45

Emre-45

Üye
belle var n8 de suan ama c7 de henuz sizmadi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bence 150 den fazla verme

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
150-200 arası normaldir fark olarak.. aarkadaşım bir n8 kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ediyorum n8 i.. hiç bekleme derim..

200 fazla değilmi ya, bugün çarşıya indim küçük bir araştırma yaptım 7–8 kadar telefon dükkanına girdim, genelde 100–150 tl fark var ağırlıklı olarakta 100 tl lik fark var, C7 550–600 arası satılıyor N8 650–700 civarı ...

Burakkk250

Üye
c7 görünüş olarak n8 den çok daha şık ince filan daha güzel.n8 kaba bir telefon.zaten aralarında işine yarayacak tek fark kamera kamerası bayağı bi iyi c7 den.bana soracak olursan değiştirme ama değişirsen de 150 tl den fazla verme

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Değiştir derim vede 100-200 tl arası vermende normaldir bence

SuaT6027

SuaT6027

Üye
200 fazla değilmi ya, bugün çarşıya indim küçük bir araştırma yaptım 7–8 kadar telefon dükkanına girdim, genelde 100–150 tl fark var ağırlıklı olarakta 100 tl lik fark var, C7 550–600 arası satılıyor N8 650–700 civarı ...

arkadasım cok abes bır fıyet degıl.. sıfırları arasında da o kadar fıyat farkı var zaten.. ne kadar ucuz alırsan o kadar ıyı ama :D :D :D

uribaju

uribaju

Üye
degistirmen buyuk bir hata olur

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 kalsın yakında belle geliyor telefonu elleyince anladım bu kadar ince bişey olamaz be çok iyi

• Beğen
Tepkiler: uribaju
MoonLife01

MoonLife01

Üye
Haci üstüne para alman lazım?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
alması mmı lazım? n8 hertürlü c7 yi ezer arkadaşım. abartmayalım istersen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt