c7 mi dersiniz n8 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
c7 plastik kasa yha sadece ön kısımdaki şeritler çelik

komando04

komando04

Üye
n8 tabiki c7 çok ezik kalır

blackbird48

blackbird48

Üye
bence n8 ama ben derimki bu saatten sonra nokıa nın dışında başka modellere bak nokıa bnm gözümde çöküyor kaç ay oldu yenilik adına birşey yok sanırım artık olmayacakta

Starsley

Ne plastiği ya C7'nin kasası Parlak parlanmaz ÇELİK sallama...

----------Eklendi @ 11:21:11 ---------- Yazıldı @ 11:20:24 ----------

Sadece kamera üstü plastik.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
c7 ve n8 tartisilmaz bile :D bu ne curret konu acma flan .. :ehe

raikirin

raikirin

Üye
Millet çiş yarışına başlamış hemen..

Arkadasım ille nokia alıcam ayrıca kamera olmazsa olmazlarımdan diyosan N8 al.Ben şuan C7 kullanıyorum gayet memnunun ama telefon almada acele etmeseydim şu sıralar kamerasından dolayı N8i tercih edebilirdim.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bncede acele etmeseydin n8 alablirdin

kozgel

kozgel

Üye
farkları biliyorum ama benim için hdmı veya 12 mp kamera ilgilendirmiyor.başka fark var mı ?.mesela oyunları n8 daha iyi çalıştırır filan.

kardeş ikiside aynı performansta oyun çalıştırıyo ben c7 kullanıyorum arkadaşım n8 tek farkları kamera ve hdmi çıkışı ha bi de c7nin romu n8in iki katı başka fark yok

----------Eklendi @ 21:56:45 ---------- Yazıldı @ 21:53:29 ----------

c7 plastik kasa yha sadece ön kısımdaki şeritler çelik

valla kardeş eğer benim c7 mi bana özel yapmadılarsa senin verdiğin bilgi yanlış arka kapağı falan da çelik n8 le aynı arkadaşım da n8 kullanıyo baktık yani

uribaju

uribaju

Üye
c7 nin kapağına plastik diyen arkadaşım sen hangi neslin insanısın :ehe
Paslanmaz çelik kasa üstüne çizilmez ekranı var c7 nin bilmeyenler yorum yapmasın.C7 tasarım olarak n8ün önünde zaten onu herkes biliyor.C7 nin rom n8in 2 katı ve c7 nin dokunmatiğide n8 den iyidir.
Ayrıca en önemli özellik!
N8 deki internet donmaları oyun donmaları vs gibi sorunlar c7 de tamamen ortadan kaldırılmış .C7, N8in repairlenmiş hali.Tek fark işte kamera oda fotoğrafçı değilsen pasif kalır :oke:

synergy11

synergy11

Üye
Tartışmasız N8 :oke: Boşu boşuna Nokia nın amiral gemisi denmiyor :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
c7 nin kapağına plastik diyen arkadaşım sen hangi neslin insanısın :ehe
Paslanmaz çelik kasa üstüne çizilmez ekranı var c7 nin bilmeyenler yorum yapmasın.C7 tasarım olarak n8ün önünde zaten onu herkes biliyor.C7 nin rom n8in 2 katı ve c7 nin dokunmatiğide n8 den iyidir.
Ayrıca en önemli özellik!
N8 deki internet donmaları oyun donmaları vs gibi sorunlar c7 de tamamen ortadan kaldırılmış .C7, N8in repairlenmiş hali.Tek fark işte kamera oda fotoğrafçı değilsen pasif kalır :oke:
doğru sadece kamera için 200 tl fark var saçma sapan yorumlar yapmayalım lütfen N8 i çekemeyip C7 yi üstün görenlere diyorum kıyaslamak bile saçma yok dokunmatiği daha iyiymiş yok tasarımı daha iyiymiş güldürmeyin=D gereksiz tartışma yaratmayın...

uribaju

uribaju

Üye
doğru sadece kamera için 200 tl fark var saçma sapan yorumlar yapmayalım lütfen N8 i çekemeyip C7 yi üstün görenlere diyorum kıyaslamak bile saçma yok dokunmatiği daha iyiymiş yok tasarımı daha iyiymiş güldürmeyin=D gereksiz tartışma yaratmayın...
200tl fark var diyosun oda kamerası 12 mp olduğu için bırak oda olsun yani.Boş yorum yapıcağınıza okunacak yorum yapın. Burda n8i çekemediğim falanda yok ben özellikleri verdim kıyas yaptım gerisi alacaklara kalmış :oke: N8 ilk S^3 olduğundan hataları olması normal ,ki zaten bir telefon kullanıcısı için bence en önemli şeydir donmalar..Onlarda maşallah N8 de bolca var.Sallamıyorum bizzat kullandım 2 ay...

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Bende yeni n8 aldım oyun ve uygulama kıtlığı dışında herşeyinden memnunun özellikle HDMI özelliği çok hoş :)

SilentOne

SilentOne

Üye
hdmı ozellqı czbediyo adamı

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
evet HDMI cok iyi ya ben plazmada NFS shift oynadim

komando04

komando04

Üye
n8in c7den sadece kamera farkımı var Allah aşkına siz bir kere wlan ağı ile bağlanmayı deneyin c7 ağın dibine kadar götürmeniz gerekiyor n8 ise bu konuda çok gelişmiş hdmi çıkışını unutmuş anlaşılan arkadaşlar

uribaju

uribaju

Üye
n8in c7den sadece kamera farkımı var Allah aşkına siz bir kere wlan ağı ile bağlanmayı deneyin c7 ağın dibine kadar götürmeniz gerekiyor n8 ise bu konuda çok gelişmiş hdmi çıkışını unutmuş anlaşılan arkadaşlar
Herhalde rüyanda gördüklerini söylüyosun Wireless ları C7 ninde N8 inde aynı komikmisin arkadaşım.Hemde C7 nin wlanı süper çalışıyo İkiside Wireless versiyon 802.11 b/g/n .Bilip bilmeden yorum yapmayın:nono:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ya siz c7 , n8den daha mi iyi diorsunuz :muha:

uribaju

uribaju

Üye
ya siz c7 , n8den daha mi iyi diorsunuz :muha:
C7 n8in düzeltilmiş hali yani meşhur n8 donmaları ortadan kaldırılmış,zaten çoğu özellik aynı en belirgin görülen fark da kamera farkıdır yani oda abartılıcak bişe değil bence Sonuçta fotoğraf makinesi almıyoruz :oke:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
hii sen c7 daha iyi diorsun yani n8den evet evet:kop::kop::kop:

Üst Alt