farkları biliyorum ama benim için hdmı veya 12 mp kamera ilgilendirmiyor.başka fark var mı ?.mesela oyunları n8 daha iyi çalıştırır filan.
c7 plastik kasa yha sadece ön kısımdaki şeritler çelik

doğru sadece kamera için 200 tl fark var saçma sapan yorumlar yapmayalım lütfen N8 i çekemeyip C7 yi üstün görenlere diyorum kıyaslamak bile saçma yok dokunmatiği daha iyiymiş yok tasarımı daha iyiymiş güldürmeyin=D gereksiz tartışma yaratmayın...c7 nin kapağına plastik diyen arkadaşım sen hangi neslin insanısın
Paslanmaz çelik kasa üstüne çizilmez ekranı var c7 nin bilmeyenler yorum yapmasın.C7 tasarım olarak n8ün önünde zaten onu herkes biliyor.C7 nin rom n8in 2 katı ve c7 nin dokunmatiğide n8 den iyidir.
Ayrıca en önemli özellik!
N8 deki internet donmaları oyun donmaları vs gibi sorunlar c7 de tamamen ortadan kaldırılmış .C7, N8in repairlenmiş hali.Tek fark işte kamera oda fotoğrafçı değilsen pasif kalır![]()
200tl fark var diyosun oda kamerası 12 mp olduğu için bırak oda olsun yani.Boş yorum yapıcağınıza okunacak yorum yapın. Burda n8i çekemediğim falanda yok ben özellikleri verdim kıyas yaptım gerisi alacaklara kalmışdoğru sadece kamera için 200 tl fark var saçma sapan yorumlar yapmayalım lütfen N8 i çekemeyip C7 yi üstün görenlere diyorum kıyaslamak bile saçma yok dokunmatiği daha iyiymiş yok tasarımı daha iyiymiş güldürmeyin=D gereksiz tartışma yaratmayın...
N8 ilk S^3 olduğundan hataları olması normal ,ki zaten bir telefon kullanıcısı için bence en önemli şeydir donmalar..Onlarda maşallah N8 de bolca var.Sallamıyorum bizzat kullandım 2 ay...Herhalde rüyanda gördüklerini söylüyosun Wireless ları C7 ninde N8 inde aynı komikmisin arkadaşım.Hemde C7 nin wlanı süper çalışıyo İkiside Wireless versiyon 802.11 b/g/n .Bilip bilmeden yorum yapmayınn8in c7den sadece kamera farkımı var Allah aşkına siz bir kere wlan ağı ile bağlanmayı deneyin c7 ağın dibine kadar götürmeniz gerekiyor n8 ise bu konuda çok gelişmiş hdmi çıkışını unutmuş anlaşılan arkadaşlar

C7 n8in düzeltilmiş hali yani meşhur n8 donmaları ortadan kaldırılmış,zaten çoğu özellik aynı en belirgin görülen fark da kamera farkıdır yani oda abartılıcak bişe değil bence Sonuçta fotoğraf makinesi almıyoruzya siz c7 , n8den daha mi iyi diorsunuz![]()