c7 me gelmeyen belle :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
c7 me gelmeyen belle :)
arkadaslar su an nokia nın sıtesıne gırdıgımde yazılım yuklemede hala anna 25.007 cıkıyor? oviden kuran arkadaslar var ama :S benımkı de turkıye cıkıslı.. sızce neden gelmemıstır?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
*#0000# yaparak Ürün kodunuzu yazar mısınız?

swiss47

Üye
aynı sorun arkadaşın ki gibi benim ürün kodu 059B899

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
benimki yurt diusi cikisli ama anna 25.7 yi navifirm den indirip yukledim simdi belle guncellemesi gozukuyor.

relling

relling

Üye
nokia suiteyi kaldırıp yeniden kur umarım düzelir.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

swiss47

Üye
servise vermiştim telefonu bazı parçalar değişti ve o zaman anna yüklü değildi aldığımda anna yüklü verdiler. ve eskiden finlandiyaydı şimdi made in china olmuş kafayı yiyecem

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
servise vermiştim telefonu bazı parçalar değişti ve o zaman anna yüklü değildi aldığımda anna yüklü verdiler. kafayı yiyecem
Siz güncellemeyi Nokia Suite'de göremezsiniz bu yüzden. Tek çareniz Flash atmak. Sadece rengini ve Türkiye ürün kodunu seçip yapın. Yapmayı bilmiyorsanız üst konulara bakabilirsiniz.

swiss47

Üye
Siz güncellemeyi Nokia Suite'de göremezsiniz bu yüzden. Tek çareniz Flash atmak. Sadece rengini ve Türkiye ürün kodunu seçip yapın. Yapmayı bilmiyorsanız üst konulara bakabilirsiniz.
zaten şu an tr ürün kodunu indiriyorum dediğini uygulayacağım inş. sorun düzelir

----------Eklendi @ 23:31:38 ---------- Yazıldı @ 23:30:29 ----------

hocam aynı sorun bendede var şu an 059B534 dosyalarını indiriyorum onu kuracam arkadaşlarda öyle dedi deneyecem sonucu söylerim inş. olumlu olur

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
benım cıhazındada anakart degısımı yapılmıstı :S bende navıden cekıcem dosyaları?
ben flash atmak ıstemıyorum yaa :D

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
euro2 ındırıyoruz demı hocam?

swiss47

Üye
aynen benimde anakart değişmişti .bende naviyi kullanmak istemiyordum fakat sabahtan beri güncelleme gelmedi şu an dosyaları indiriyom bakalım
059B534 bu kodu indir aga

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardesm..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Renginize göre Turkey kodlu herhangi euro2 indirin ve flash atın. Nokia Suite'ye hiç gelmeyecek beklemeyin.

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
arkadasın dedıgı dosyaları ındırmeye basladık bakalm. ıns sorunsuz hallederiz. tsk ederım ılgılendıgınız ıcın agalar. ılgınıze saglık..

• Beğen
Tepkiler: Sensation

swiss47

Üye
Sensation dosyaları phoneix ile kurdum fakat halen aynı ürün kodu gösteriyor yanlış birşey mi yaptım acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt