C7 kullanım ve performans

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bazı arkadaşlar oyun var diyorlar ama alayı ben telefonu aldığımdada vardı. Yani çok nadir oyun geliyor. Alın bakın bi oyun yükledim hd sabah oynayabiliyodum şimdi oynayamıyorum neden oyundan atıyor.
Blockbreaker3 hd

----------Eklendi @ 05:37:34 ---------- Yazıldı @ 05:28:01 ----------

Kameranın flashıyla video izleyenlerde varmış yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz arkadaşlar. :D
sen bi oyunla bunu değerlendiriyorsan dicek bişey yok zaten :D o oyunda sorun var nasıl bakmak istersen öyle görürsün kardeşim milletin aklını karıştırmayın.

Suyaka

Suyaka

Üye
Yeni bir telefon alacak arkadaşların hâlâ NOKIA'yı düşünüyor olması bile, üzücü bir durum. Nokia'nın en baba telefonu bile şu an telefon alacak olsaydım alacaklar listemde olmazdı. Zamanında C7 almıştım ve işimi görüyor mu görüyor. Elden çıkarabilsem hemen şimdi çıkarıım da yok öyle bi durum. Ama burada eğer performanstan söz edeceksek, Curse arkadaşıma katılıyorum. Performans adına hiç bir cacık yok telefonda. O kadar. Gidin androide yazılın. Ne bir sıkıntı yaşarsınız, ne de uygulama bulma problemi. Boşuna macera aramayın.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bazı arkadaşlar oyun var diyorlar ama alayı ben telefonu aldığımdada vardı. Yani çok nadir oyun geliyor. Alın bakın bi oyun yükledim hd sabah oynayabiliyodum şimdi oynayamıyorum neden oyundan atıyor.
Blockbreaker3 hd

----------Eklendi @ 05:37:34 ---------- Yazıldı @ 05:28:01 ----------

Kameranın flashıyla video izleyenlerde varmış yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz arkadaşlar. :D
O, oyundan atma telefondan kaynaklı bir problem değil. Oyunda problem var :oke:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
al iste oyun acmiyo diye telefonu sucluyo bilip bilmeden

uribaju

uribaju

Üye
symbianin stabiliteligini android veriyomu onu soyleyin bakalim?

Lenneth

Üye
iphone ve symbiandan aldigin stabiliteyi androidden alamiyosun android cok karisik fazla gorsel takilmalari efeklerle perdelemisler

Telefon yavasladi mi hard format atmak bir Symbian telefon icin cok normalken sen buna stabil mi diyorsun :)

uribaju

uribaju

Üye
Telefon yavasladi mi hard format atmak bir Symbian telefon icin cok normalken sen buna stabil mi diyorsun :)

telefon yavaslamiyorki niye format atayim? telefonu aldigimdan beri sadece guncellemelerde flash attim okadar telefonu kullanmayan biri en ufak seyde (problem olmasa bile) symbianda olsa androidde olsa ios da olsat format atar sen telefonu kullanmayi bilirsen symbianin stabilitesini ozaman anlarsin hele birde sistem araclari programlariyla ilgilenirsen hukmedersin telefona ..

Lenneth

Üye
telefon yavaslamiyorki niye format atayim? telefonu aldigimdan beri sadece guncellemelerde flash attim okadar telefonu kullanmayan biri en ufak seyde (problem olmasa bile) symbianda olsa androidde olsa ios da olsat format atar sen telefonu kullanmayi bilirsen symbianin stabilitesini ozaman anlarsin hele birde sistem araclari programlariyla ilgilenirsen hukmedersin telefona ..

Evet ben cahilim(!) telefonu kullanamıyorum, uygulama oyun yükledikçe menü geçişleri kasım kasım kasılmaya başlıyor. Bir süre kağnı hızına düşüyor illa format atmak lazım ki eski hızına dönsün. Android telefonumda 11-12 sayfa uygulama yüklü, silip yüklüyorum hızından en ufak bir şey kaybetmiyor.

Sistem uygulamalarına hükmetmek demişsiniz, telefonumu 1.8 ghz'e overclock ettim, bundan iyi nasıl hükmedebilirim daha ? Sizin gibi ramblow ile 5-10 mb ram temizledim diye sevinmeli miyim yoksa :)

pRime.

pRime.

Üye
Sistem uygulamalarına hükmetmek demişsiniz, telefonumu 1.8 ghz'e overclock ettim, bundan iyi nasıl hükmedebilirim daha ? Sizin gibi ramblow ile 5-10 mb ram temizledim diye sevinmeli miyim yoksa :)

En azından o 5-10 mb'ı temizleyebiliyoruz sizde o da yok. ram yetmiyor, oyun açmaya çalışırsın telefon banane ya diyip oyundan atar.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
prime dostum katiliyorum :zuhaha:

Lenneth

Üye

En azından o 5-10 mb'ı temizleyebiliyoruz sizde o da yok. ram yetmiyor, oyun açmaya çalışırsın telefon banane ya diyip oyundan atar.

Hangi oyun atıyor Serdar ya, ram yetmiyormuş da oyundan atıyormuş :ehe :)

curse.

Üye

Çatışma ortamını gerçekle alakası olmayan şeyler yazarak sen yaratıyorsun, anna ile flash videoların çoğunu çatır çatır açıyorum sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba?

Sayın Büyükburç sorun flash var yada yok sorunu değil. Sorun donduğundan izlenememesi hala anlamak istemiyosun yada kapasite yok, ben burda eleştirimi tarafsız bakarak yapmaya çalışıyorum diğer arkadaşlar gibi. Dikkat edersen diğerleri yorumu okuyup anlayıp ya destek veriyor yada nedenlerini söyleyip yazdıklarımı reddediyor, cıvıklık yapan yok.

Oyunun açılmamasının nedenini bende biliyorum arkadaşlar. Benimde canımı sıkan mevzu o zaten ayda yılda bir hd oyun ama problemli eksik yada bozuk.

Lenneth

Üye

Yapma bunu Hakan :ehe asphalt 6 atmıyor mu? Oyundan attığını çok iyi biliyorsun. :)

----------Eklendi @ 20:47:51 ---------- Yazıldı @ 20:44:24 ----------

Sayın büyükburç? Cıvıklık? :zuhaha:

Asphalt 6 GS+ için çıkmadı henüz, çıkınca denerim bakalım atıyormuymuş :)

serinaga

serinaga

Üye
YAW daha anna'yı bile yüklemedim, hız performans gayet iyi, foto çekimde çok kötü değil ...

uribaju

uribaju

Üye
Evet ben cahilim(!) telefonu kullanamıyorum, uygulama oyun yükledikçe menü geçişleri kasım kasım kasılmaya başlıyor. Bir süre kağnı hızına düşüyor illa format atmak lazım ki eski hızına dönsün. Android telefonumda 11-12 sayfa uygulama yüklü, silip yüklüyorum hızından en ufak bir şey kaybetmiyor.

ne alakasi var ha cok sikintisi yaparsa silersin uygulamayi format atacaz diye bir kural mi var ben atmiyorum ve telefon hizindan da hicbirsey kaybetmiyor yanlis bildiginiz seyler var ama bunlari sanki herkes icin olan bir dogruymus gibi soyluyorsunuz telefon overclocklayinca hukmetmismi olursun bence zannetmis olursun 1.8 ghz ile 1-2 saat telefonu kullanacagima 680 mhz ile hem stabilite hem de uzun sure kullanirim daha iyi

Quaresma53

Quaresma53

Üye
androidin neyini savunuyosunuz hala anlams degilim bildigin eziyet almadgm icin pisman degilim symbianlada gayet mutluyum belle gelince o fandroidcileri gorcem ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt