C7 kullanım ve performans

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
belle gelince kaybolcak fandroidciler

Lenneth

Üye
N8 imde Belle yuklu :)

pRime.

pRime.

Üye
Asphalt 6 GS+ için çıkmadı henüz, çıkınca denerim bakalım atıyormuymuş :)

Al işte, daha donanımın oyunu desteklemiyor, tabi androidde olmasa da android kullanan telefonlarda donanım farkından oluşan bir sıkıntı var değil mi? :)

ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
symbian'a anna gelince bile farklılaştı bi de belle gelince neler olur siz düşünün iki telefonum var biri symbian digeri android 2.3.3 işletim sistemli amacım sistem karşılaştırma ve kim ne derse desin symbian bir adım önde

qsaw

qsaw

Üye
Evet ben cahilim(!) telefonu kullanamıyorum, uygulama oyun yükledikçe menü geçişleri kasım kasım kasılmaya başlıyor. Bir süre kağnı hızına düşüyor illa format atmak lazım ki eski hızına dönsün. Android telefonumda 11-12 sayfa uygulama yüklü, silip yüklüyorum hızından en ufak bir şey kaybetmiyor.

Sistem uygulamalarına hükmetmek demişsiniz, telefonumu 1.8 ghz'e overclock ettim, bundan iyi nasıl hükmedebilirim daha ? Sizin gibi ramblow ile 5-10 mb ram temizledim diye sevinmeli miyim yoksa :)
Bende Android vardı bilmedim bir şeyi bulmak yaklaşık 2dk felan oluyordu ama symbianda 40 snyi geçmiyor en iyi kullanılabilirlik symbianda :oke: Ben Kenimle Karşılaştırdım yani benim beceriksizliğim diye bir durum:nono: yok yine ben 40 sn :good:ve yine ben 2dk :kotu:arada fark var.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
symbian cok rahat ezer androidi kullanabilirlik acisindan

Lenneth

Üye
Bende Android vardı bilmedim bir şeyi bulmak yaklaşık 2dk felan oluyordu ama symbianda 40 snyi geçmiyor en iyi kullanılabilirlik symbianda :oke: Ben Kenimle Karşılaştırdım yani benim beceriksizliğim diye bir durum:nono: yok yine ben 40 sn :good:ve yine ben 2dk :kotu:arada fark var.

Arama tusuna basip, (Samsung ise menu tusuna basili tutarak) arama ekranini acip aradiginizi rahatca bulabilirdiniz :)

----------Eklendi @ 23:17:09 ---------- Yazıldı @ 23:15:06 ----------

Al işte, daha donanımın oyunu desteklemiyor, tabi androidde olmasa da android kullanan telefonlarda donanım farkından oluşan bir sıkıntı var değil mi? :)

Ne yazik ki var Serdar o konuda haklisin .

pRime.

pRime.

Üye
Arama tusuna basip, (Samsung ise menu tusuna basili tutarak) arama ekranini acip aradiginizi rahatca bulabilirdiniz :)

----------Eklendi @ 23:17:09 ---------- Yazıldı @ 23:15:06 ----------

Ne yazik ki var Serdar o konuda haklisin .

Allah android developerlarına kolaylık versin ne diyim, nerdeyse her yeni çıkan androidli için donanıma uyarlama eziyeti çekiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt