C7 kullanım ve performans

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
C7 kullanım ve performans
Arkadaşlar genel olarak baktığımda göremedim varda kusura bakmayın
C7 kullanıcısı arkadaşlar trlefonunuzun kullanım ve performasını(oyun kullanım proğram vb) değerlendirir misiniz? Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri nedir?
Konuyu açmamdaki sebep bu telefonu alma düşüncesine sahip olan arkadaşlara yardımcı olmak

curse.

Üye
Hemen yardımcı olalım. Telefon hd oyun destekliyomuş lan dedim cort çıktı çünkü piyasada ne çıkarsa 6 ay dan 1 sene sonraya gelirse bize geliyo gelmezse oda yok. Bu telefonla nette akılır olm dedim yine cort daha kendi tarayıcısıyla ya 3 yada 5 kere web sayfası açmışımdır, diğer tarayıcılarla idare etmeye çalışıyoruz. Kamerası videoda çok iyi fotoda vasatın altında. Ha bide sana belle gelecek düzelecek hepsi diyecekler yeme o dolmayı sakın ben anna için olanını yedim, çok fena. Yani kısacası telefon pazarlamak için tasarlanmış kamera var bilmem ne yok, hd destekler ama hd bişey yok, yarım yamalak flashı var ondada donuyo bi b.. izlenmiyo vesaire.

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Hemen yardımcı olalım. Telefon hd oyun destekliyomuş lan dedim cort çıktı çünkü piyasada ne çıkarsa 6 ay dan 1 sene sonraya gelirse bize geliyo gelmezse oda yok. Bu telefonla nette akılır olm dedim yine cort daha kendi tarayıcısıyla ya 3 yada 5 kere web sayfası açmışımdır, diğer tarayıcılarla idare etmeye çalışıyoruz. Kamerası videoda çok iyi fotoda vasatın altında. Ha bide sana belle gelecek düzelecek hepsi diyecekler yeme o dolmayı sakın ben anna için olanını yedim, çok fena. Yani kısacası telefon pazarlamak için tasarlanmış kamera var bilmem ne yok, hd destekler ama hd bişey yok, yarım yamalak flashı var ondada donuyo bi b.. izlenmiyo vesaire.

katılıyorum.. Özellikle foto çekiminde çok kötü.. Bnm x6 bile daha canlı çekiyo tabi otomatik netleyici sayesinde :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben üstteki arkadaşa katılmıyorum. suan 71 tane oyun yüklü telefonumda ve on tane yükleyemedim neden? telefonumda müzikler ve resimlerden dolayı yer kalmadı. bence tek kusuru af olmaması video performansı gayet iyi bence fotoda yakın cekim hariç güzel. iki hafta kapamadım hiç bi sorun yapmadı annadan sonra. suan kasma olan bi yer var ovide gezinirken kasıyor o da oviden kaynaklı bişey. performans da sorun yok bence. oyunlar hd de var normalde üstteki arkadaş kaç hd oyun bitirdi acaba ben asphalt altı spiderman transformers bitti. assasins creed bitmedi ama bayagı oynadım pes 11 kaç kupa aldım bilmiyrum :D... internet tarayıcısı dersen bi s2 kadar hızlı değil ramden dolayı ama bana yetiyor zaten program demişsin opera var... kısacası çok çok üst düzey bişey beklemiyorsan c7 çok iyi.begenmediğim yeri af olayı. en begendiğim yeri flaş ışığı anndan sonra her türlü kullanıla biliyor.ve çıkardığımda havasının olması...

• Beğen
Tepkiler: Sensation
bkurtulus

bkurtulus

Üye
Kardeş ben de c7 vardı 2 gün önce gidip galaxy r aldım. Valla kesinlikle nokia çok iyi tel. Yapıyor. Galaxy büyük ekran olması dışında android halt etmiş...symbian bence hala kral.

qsaw

qsaw

Üye
701 al derim ben daha iyi bir performansı var

----------Eklendi @ 16:58:38 ---------- Yazıldı @ 16:52:52 ----------

bu videodan ikisi karşılaştırılmış hız bakımından hemen hemen aynı gibi gözüküyor fakat 701 de symbian belle var ve aynı olmalarını symbian belle ye bağlıyorum yani belle biraz daha ağır bir işletim sistemi :ehe

Jerkez38

Jerkez38

Üye
arkadaş bol keseden sallamış, :kop::kop:
arkadaşım kamerası gayet güzel. flashdan kastını anlayamadım, oyun konusuna gelirsek, sorun nokianın telefonunda değil oyun kuruluşları nokia uyumlu yapmıyorlar.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaş bol keseden sallamış, :kop::kop:
arkadaşım kamerası gayet güzel. flashdan kastını anlayamadım, oyun konusuna gelirsek, sorun nokianın telefonunda değil oyun kuruluşları nokia uyumlu yapmıyorlar.
flaş playerı kast etmiş kardeşim. :)

----------Eklendi @ 17:16:26 ---------- Yazıldı @ 17:15:54 ----------

701 al derim ben daha iyi bir performansı var

----------Eklendi @ 16:58:38 ---------- Yazıldı @ 16:52:52 ----------

bu videodan ikisi karşılaştırılmış hız bakımından hemen hemen aynı gibi gözüküyor fakat 701 de symbian belle var ve aynı olmalarını symbian belle ye bağlıyorum yani belle biraz daha ağır bir işletim sistemi :ehe
701 zaten üstün bi telefon konu o değil kardeşim :)

Burakkk250

Üye
ben de c7 kullanıyorum ve tavsiye ederim.kamerası kötü değil ama autoFocus olsa çok çok daha iyi olurdu telefonun tek eksiği autofocus bence.performans olarak gayet güzel ben de hiç kasma yapmıyor.benim şansımdan mı kaynaklanıyor artık bilemem tarayıcı da gayet hızlı bende.bir de ben de bayağı bi uyguluama var sadece uygulamalara girdiğimden 2-3 saniyelik bir donma oluyor geri düzeliyor ama

ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben de bir c7 kullanıcısıyım 5 aydır kullamıyorum telefonumda anna su 20 civarı hd oyun ve 500 civarı müzik var ve telefonumda hiç bir şekilde kasma olmuyor konuyu açtım çünkü konuda belirttiğim üzere ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR illaki vardır ve merak ettiği noktalar vardır
Telefonda tek eksik kameradaki af onun dışında eksik yok hd oyunlarda gayet başarılı tarayıcı gayet iyi ama wifi ile bağlanınca ilk yorumu yazan arkadaş hangi teli kullanıyor anlayamadım ama ben telefonda onun bahsettiği kadar elsik görmedim
Annayı yaklaşık iki aydır kullanıyorum formda gördüğüm annadan sonra yok kamera açılmıyor yok oviye girmiyor yok haritaya girmiyor falan filan bu sorunların hiç biri ile karşılaşmadım

spartuas

spartuas

Üye
Telefondan gayet memnunum. Flash player sıkıntım dışında. Birkaç siteye girdiğimde flash çöküyor tel resetliyor bazen. Oyun konusunda hiçbir sıkıntı yok. Oyunlar güzel azda olsa. Performans güzel :D kamera 8mpx güzel. Çoğu arkadaşa katılmıyorum. Kamera gayet güzel. 3.nesil flash ile güzel pozlar yakalanabiliyor. Pozlama / odaklama her ne kadar olmasada. :D kısaca hoş. Ama biraz bekleyip 701 almanı şiddetle tavsiye ederim.

enes_x

Üye

Oyunlarda sana katılıyorum . Tarayıcı hiç o kadar kötü değil. Kameraya gelince bi foto çektim face e koydum herkes prof çekim zannetti .d symbian anna zaten bi geçiş dönemiydi .

Quaresma53

Quaresma53

Üye
C7 yi kotuleyenin gercekten aklinda suphe ederim kusursuz tasarima sahip bir telefon bence...

curse.

Üye
Bazı arkadaşlar oyun var diyorlar ama alayı ben telefonu aldığımdada vardı. Yani çok nadir oyun geliyor. Alın bakın bi oyun yükledim hd sabah oynayabiliyodum şimdi oynayamıyorum neden oyundan atıyor.
Blockbreaker3 hd

----------Eklendi @ 05:37:34 ---------- Yazıldı @ 05:28:01 ----------

Kameranın flashıyla video izleyenlerde varmış yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz arkadaşlar. :D

pRime.

pRime.

Üye
V/RS

V/RS

Üye
Bazı arkadaşlar oyun var diyorlar ama alayı ben telefonu aldığımdada vardı. Yani çok nadir oyun geliyor. Alın bakın bi oyun yükledim hd sabah oynayabiliyodum şimdi oynayamıyorum neden oyundan atıyor.
Blockbreaker3 hd

----------Eklendi @ 05:37:34 ---------- Yazıldı @ 05:28:01 ----------

Kameranın flashıyla video izleyenlerde varmış yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz arkadaşlar. :D

valla o biraz kullanım ile ilgili birşey birader bende c6 var bütün hd oyunları takır takır açıyo masaallah ;)

pRime.

pRime.

Üye
Cevabın ilk yorumda var fakat okuyup anlamak istemiyosun, ne acı. :)

Neyin ne olduğunu bilecek kadar bu bölümde kaldım ben merak etme :oke: asıl acı olan senin burda sallayıp durman.

curse.

Üye

Neyin ne olduğunu bilecek kadar bu bölümde kaldım ben merak etme :oke: asıl acı olan senin burda sallayıp durman.

O zaman ya anlama sorunun var yada çatışma ortamı çıkarmaya çalışıyosun. Erol Büyükburç gibisin desem daha doğru olur.

pRime.

pRime.

Üye
O zaman ya anlama sorunun var yada çatışma ortamı çıkarmaya çalışıyosun. Erol Büyükburç gibisin desem daha doğru olur.

Çatışma ortamını gerçekle alakası olmayan şeyler yazarak sen yaratıyorsun, anna ile flash videoların çoğunu çatır çatır açıyorum sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt