çünkü kılıf ile tel arasına toz alıyor sürekli çıkartıp temizlemek gerekiyor ve düşmeye karşı hiç başarılı değil.Kardeşim o boyayı aşındırıyor eğer sık sık çıkartıp havalandırmazsan, vardı ondan ben de TİM den almıştım çöpte şimdi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkardeş mavi silikon kılıf kullanıyorum 4-5 aydır. koruma konusunda çok başarılı düşmede sürtünmede çizilmeye karşı güvenli. telefona tamda oturuyor ve elinden kaymıyor. birde angry birds sert kılıf var hiç tavsiye etmemçünkü kılıf ile tel arasına toz alıyor sürekli çıkartıp temizlemek gerekiyor ve düşmeye karşı hiç başarılı değil.

angry birds kılıf miKardeşim o boyayı aşındırıyor eğer sık sık çıkartıp havalandırmazsan, vardı ondan ben de TİM den almıştım çöpte şimdi.![]()

Hayır senin kullandığın kılıf.angry birds kılıf mi![]()

Allah AllahHayır senin kullandığın kılıf.![]()
bende hiç sorun yapmadı ama belli bir süre sonra esniyo 

çekmelilerde sürekli sürtünmeden dolayı boyanın çıkma ihtimali varmıdır ?Delikli kılıf kullanıyorum. Haklısınız kılıf ile telefon arasında benek benek tozlanmalar oluyor. Eğer istersen sıksık temizlersin. Uzun lafın kısası görünüş için kılıf almak istersen benekli tavsiye ederim. Ama telefonu korumasını istiyorum elimden kayıp düşüyor gibilerinden dersen çekmeli vs.vs tavsiyemdir![]()

Evet kılıf sıcaktan ısınınca + telefonu çekerken kılıfın boyası telefona çıkıyor. Eğer boyası fazla geçmesse silerek çıkabiliyor. Eğer ekran jelatininiz varsa sıksık değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü o boya telefonun ön yüzündeki sensöre ve kameranın olduğu bölgede daha çok oluşuyor. Haliylen çekimlerde bulanıklık oluyor veya görükmeyebiliyor. Zaten kemaranın oradaki boyayı çıkartmak istersek bastıra bastıra ön kamera zarar görecektir. Yani Hayır ama telefonu korumak istersen göze alacaksın gerisini bilmemçekmelilerde sürekli sürtünmeden dolayı boyanın çıkma ihtimali varmıdır ?![]()

boşver ozamanEvet kılıf sıcaktan ısınınca + telefonu çekerken kılıfın boyası telefona çıkıyor. Eğer boyası fazla geçmesse silerek çıkabiliyor. Eğer ekran jelatininiz varsa sıksık değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü o boya telefonun ön yüzündeki sensöre ve kameranın olduğu bölgede daha çok oluşuyor. Haliylen çekimlerde bulanıklık oluyor veya görükmeyebiliyor. Zaten kemaranın oradaki boyayı çıkartmak istersek bastıra bastıra ön kamera zarar görecektir. Yani Hayır ama telefonu korumak istersen göze alacaksın gerisini bilmem![]()
nokianın orjinal kılıfı var yandan açmalı biraz tuzlu ama o daha iyi 
Zevk işi sen bilirsin. Gösteriş için alacaksan delikli kılıf diye geçiyor onu tavsiye ederim. Ama toz oluşuyor. Telefonu korumak istiyorsan çekmeli hariç senin dediğin iidirboşver ozamannokianın orjinal kılıfı var yandan açmalı biraz tuzlu ama o daha iyi
![]()