C7 Koruma Kılıfı Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
C7 Koruma Kılıfı Tavsiye
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar..
C7 kullananlardan bir isteğim olacak kullandığınız ve memnun kaldığınız silikon kılıfın veya başka bir kılıfın gittigidiyor veya güvendiğiniz başka bir site de olabilir linkini verebilir misiniz?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
kardeş mavi silikon kılıf kullanıyorum 4-5 aydır. koruma konusunda çok başarılı düşmede sürtünmede çizilmeye karşı güvenli. telefona tamda oturuyor ve elinden kaymıyor. birde angry birds sert kılıf var hiç tavsiye etmem :D çünkü kılıf ile tel arasına toz alıyor sürekli çıkartıp temizlemek gerekiyor ve düşmeye karşı hiç başarılı değil.

• Beğen
Tepkiler: Recep Özmen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Peki arkadaşlar C6-01 e nasıl bir kılıf önerirsiniz ? Telefoncularda satılan olsun gittigidiyordan almak istemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Recep Özmen
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
kardeş mavi silikon kılıf kullanıyorum 4-5 aydır. koruma konusunda çok başarılı düşmede sürtünmede çizilmeye karşı güvenli. telefona tamda oturuyor ve elinden kaymıyor. birde angry birds sert kılıf var hiç tavsiye etmem :D çünkü kılıf ile tel arasına toz alıyor sürekli çıkartıp temizlemek gerekiyor ve düşmeye karşı hiç başarılı değil.
Kardeşim o boyayı aşındırıyor eğer sık sık çıkartıp havalandırmazsan, vardı ondan ben de TİM den almıştım çöpte şimdi. :)

TheMadness

TheMadness

Üye
invisibleShield öneririm hem gözükmüyor ağırlık yapmıyor

catdog136

catdog136

Üye
bende delikli sert kullaniyorum ve hic memnun degilim, surekli deliklerin icinde toz birikiyor ve cikarip temizlemek zorunda kaliyorum.. ve camin olmadigi yerlerde cizilmeler olmaya basladi. eskiden asansor kullabiyordum ve cok memnundum, bende bu kilifi degistirmeyi dusunuyorum. alicaksan asansor kilifi oneririm..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Bir bakayım şu an mobiledeyim teşekkürler. :)

spartuas

spartuas

Üye
Delikli kılıf kullanıyorum. Haklısınız kılıf ile telefon arasında benek benek tozlanmalar oluyor. Eğer istersen sıksık temizlersin. Uzun lafın kısası görünüş için kılıf almak istersen benekli tavsiye ederim. Ama telefonu korumasını istiyorum elimden kayıp düşüyor gibilerinden dersen çekmeli vs.vs tavsiyemdir :oke:

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Delikli kılıf kullanıyorum. Haklısınız kılıf ile telefon arasında benek benek tozlanmalar oluyor. Eğer istersen sıksık temizlersin. Uzun lafın kısası görünüş için kılıf almak istersen benekli tavsiye ederim. Ama telefonu korumasını istiyorum elimden kayıp düşüyor gibilerinden dersen çekmeli vs.vs tavsiyemdir :oke:
çekmelilerde sürekli sürtünmeden dolayı boyanın çıkma ihtimali varmıdır ?:hmmm

spartuas

spartuas

Üye
çekmelilerde sürekli sürtünmeden dolayı boyanın çıkma ihtimali varmıdır ?:hmmm
Evet kılıf sıcaktan ısınınca + telefonu çekerken kılıfın boyası telefona çıkıyor. Eğer boyası fazla geçmesse silerek çıkabiliyor. Eğer ekran jelatininiz varsa sıksık değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü o boya telefonun ön yüzündeki sensöre ve kameranın olduğu bölgede daha çok oluşuyor. Haliylen çekimlerde bulanıklık oluyor veya görükmeyebiliyor. Zaten kemaranın oradaki boyayı çıkartmak istersek bastıra bastıra ön kamera zarar görecektir. Yani Hayır ama telefonu korumak istersen göze alacaksın gerisini bilmem :oke:

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Evet kılıf sıcaktan ısınınca + telefonu çekerken kılıfın boyası telefona çıkıyor. Eğer boyası fazla geçmesse silerek çıkabiliyor. Eğer ekran jelatininiz varsa sıksık değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü o boya telefonun ön yüzündeki sensöre ve kameranın olduğu bölgede daha çok oluşuyor. Haliylen çekimlerde bulanıklık oluyor veya görükmeyebiliyor. Zaten kemaranın oradaki boyayı çıkartmak istersek bastıra bastıra ön kamera zarar görecektir. Yani Hayır ama telefonu korumak istersen göze alacaksın gerisini bilmem :oke:
boşver ozaman :D nokianın orjinal kılıfı var yandan açmalı biraz tuzlu ama o daha iyi :)

spartuas

spartuas

Üye
boşver ozaman :D nokianın orjinal kılıfı var yandan açmalı biraz tuzlu ama o daha iyi :)
Zevk işi sen bilirsin. Gösteriş için alacaksan delikli kılıf diye geçiyor onu tavsiye ederim. Ama toz oluşuyor. Telefonu korumak istiyorsan çekmeli hariç senin dediğin iidir :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
ben kapaklı beyaz kılıf aldım süper duruyor ama eqer sigara içiyosanız beyaz kalıf almayın sakın sararıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt