c7 kılıf tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
c7 kılıf tavsiyesi
silikon veya deri kılıf tavsiyelerinizi bekliyorum.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Bence böyle bir kılıf kullan ekranıda korumuş olusun benim tavsiye bu !!!

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim,başka önerileri olan.

SilentOne

SilentOne

Üye
silikon hem sportif hem carizmatik duruyor

roach117

roach117

Üye
@SilentOne carizmatik değil karizmatik (:

@elektronikmüh bunlara bak bir de

anca gittigidiyorda bulabilirsin çünkü bende ancak orada bulabildim c6-01 için. bunlar kafana yatmazsa orada arattır vardır dahası (:

xxpoisonxx

Üye
arkadaşım telefonun ekranı için bişey almana gerek ekran çizilmiyor hiç bi şekilde bende kullanıyorum

apobaba1234

apobaba1234

Üye
delikli kılıf kullanmayında ne kullanırsanız kullanın ben delikli beyaz kılıf aldım 2. gün pislik içinde kaldı beyazdı aldığımda 1 hafta sonra açık kahverengi gibi bişe oldu ne yaparsan yap temizlenmiyo.cif le temizlemeye çalıştım olmadı en son domestos kullandım az bişe çıktı ama çok az paran boşa gitmesin siyah slikon al bence

miaculpa

miaculpa

Üye
beyler konuya rastladımda arkadaş ekran çizlimiyor dedi cidden çizilmiyormu merak ettim

mc_mfi

Üye
Bence böyle bir kılıf kullan ekranıda korumuş olusun benim tavsiye bu !!!
sana katılıyorum bende bunun n8ö için olanını kullanıyorum gayet menmunum ve karizmatik duruyor(h)

Starsley

C7 de çizilmez cam ekran var kasasıda çelık kılıfa gerek yok

mc_mfi

Üye
C7 de çizilmez cam ekran var kasasıda çelık kılıfa gerek yok
önemli olan çelik olması deilki örneğin bi demire çekiçle vura vura şeklini deiştirrebilirsin ama dışına pamuk koysan çok zor bide öle düşün

Starsley

Arkadaşım sende naptın ya çekiçle vurmu dedik :D tesadüf eseri çarpmalarla bi şey olmaz onu söylüyorum

roach117

roach117

Üye
silikon alıcaksan harbiden siyah al ben de şeffaf aldım daha 1 ay olmadan leş gibi oldu :D

mozerto

mozerto

Üye
orijinalleri varken çakmalara ne gerek var arkadaşlar ...

buıradan bakabilirsiniz mesela

bu ürünlerin çoğu nokia shoplarda var ve pahalı değiller

mesela ben n8 silikon cover aldım 29 tl.. bence harika ve garantili..

oseka

Üye

şunu begendım fıyat goremedım. ayrıca TRde hıc bıyerde duzgun bır C7 kılıf göremedım..

chilekesh_mert

Üye
açıkcası ben şengüllerden telefonu aldığımda orjinal nokia deri kılıf aldım c7 me ama telefonun alt kısmında leke yapmaya başladı. nedenini anlamadım ama deri kılıflar bana pek sağlıklı gelmiyor telefonun makyajı adına. fakat koruma olarak üst düzeyde oldukları için kullanıyorum hala. telefon defalarca yataktan yere düştü ama en ufak bi zarar görmediği gibi düştüğünde kılıftan dolayı düşme sesini bile duymadım :ehe yolda düşürsem gitti telefon :d:

RizeOnline

Üye
C7 de ekran da kasa da çiziliyor arkadaşlar çok güvenipte test etmeye çalışmayın. Dükkanda 3-4 tane vardı ekranı ve arka kasası çizik olan. Kılıfa gelince Samsung Wave için olan kemikli ( Çekmeli olmayan ) ön ve arka yüzeyini koruyan kılıf birebir ideal ben onu kullanıyorum :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt