C7 İle C6-01 in Camları Aynımı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
C7 İle C6-01 in Camları Aynımı ?
Arkadaşlar C7 İle ilgili internetten birçok video izledim işte üzerini hafifçe jiletle geçiyor makasla felan tepeden atıyor kırılmıyo vb. Fakat C6-01 ile ilgili öyle bir video hiç bulamadım. ama ben C7-İle c6-01in ekranlarının aynı olduğunu hatırlıyordum sanırsam :hmmm

trecool

trecool

Üye
evet ikiside gorilla glass ama c6-1 in ekran kalitesi c7 den biraz daha iyi CBD var

__xXx__

__xXx__

Üye
camlar aynı ama arkadaşın dediği gibi çözünürlük kalitesi farkı var sistemsel olarakta depolama hafızası ve nfc farkı var geri kalanları aynı bi de ufak bi resim çözünürlüğü farkı var c601 de daha iyi

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
camlar aynı ama arkadaşın dediği gibi çözünürlük kalitesi farkı var sistemsel olarakta depolama hafızası ve nfc farkı var geri kalanları aynı bi de ufak bi resim çözünürlüğü farkı var c601 de daha iyi
:tşk: Dostum Anladım

----------Eklendi @ 12:54:46 ---------- Yazıldı @ 12:53:50 ----------

Bide bu NFC Tam olarak ne oluyordu ne işe yarıyor aydınlatırmısın Hocam :hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
hocam bu nfc de daha hızlı ve güvenli veri aktarımı sağlanıyor bluetooth gibi düşün ama telefonların tepeleri birbirlerine çok yakın olacak ve yanlış hatırlamıyorsam şu an da sadece c7 de var ama yeni çıkan serilerde de olacak bu 600 700 lü serilerde olacak diye biliyorum

die4you.

Üye
Nfc;otomatik ödemeler de bir de nfc'li telefonlar,uyumlu aksesuar vs üstüne deydirince otomatik olarak senkronizasyon yapar.

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ya süpermiş keşke bu C6 da da olsaydı :tşk:

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Olsa iyi olurdu ama zaten şuan çok yaygın bir teknoloji değil...
İleride telefonlarımız otobüs bileti, ögrenci kartı, kredi kartı vb olacak
Buda nfc teknolojisiyle mümkün olacak :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
C6-01'e anna ile nfc gelecek diye duymustum :hmmm

die4you.

Üye
Zaten en sonunda,kullandığınız hatlar nfc uyumlu olucak şekilde yenileri gelicek.Gidiş hat onu gösteriyor.
Bir ara hatırlarsanız,avea'nın reklamlarında vardı otobüste geçiyordu,otomatik ödeme yapıyordu falan.

pasha14

pasha14

Üye
Çizilmez ekran videosunu bende çok izledim benim telefonumun ekranı çizildi anlam veremedim...

die4you.

Üye
Çizilmez ama nerye kadar çizilmez demek lazım.
Normal standart ekran camları misal;5-10 defa sonra çizilirse gorilla 30-40 defa sonra ama darbenin şiddetine görede değişir.
Test videolarında kırılmaz,parçalanmaz,dağılmaz gibi videolar var ama onlar test için olduğundan daha sağlam yapıldığı açıkça belli.

cortex47

cortex47

Üye

Çözünürlük kalitesinden kastın ne bilmiyorum ama, ikisinin de çözünürlükleri aynı.

----------Eklendi @ 05:24:48 ---------- Yazıldı @ 05:23:50 ----------

evet ikiside gorilla glass ama c6-1 in ekran kalitesi c7 den biraz daha iyi CBD var

Ben c7'de de CBD var diye biliyorum :hmmm

----------Eklendi @ 05:27:18 ---------- Yazıldı @ 05:24:48 ----------

C6-01'e anna ile nfc gelecek diye duymustum :hmmm

Eğer donanımsal olarak olsaydı Anna güncellemesiyle aktif hale gelecekti. Ama C6-01'de NFC çipi yok.

__piranha__

__piranha__

Üye
Çözünürlük kalitesinden kastın ne bilmiyorum ama, ikisinin de çözünürlükleri aynı.

----------Eklendi @ 05:24:48 ---------- Yazıldı @ 05:23:50 ----------

Ben c7'de de CBD var diye biliyorum :hmmm

----------Eklendi @ 05:27:18 ---------- Yazıldı @ 05:24:48 ----------

Eğer donanımsal olarak olsaydı Anna güncellemesiyle aktif hale gelecekti. Ama C6-01'de NFC çipi yok.
c7 de cbd yok dostum c6-01 de görüntü biraz daha iyi c7 de cbd sayesinde arkadaş çözünürlük kalitesi derken onu kastedmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...