c7 hoparlör sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert can

Üye
    Konu Sahibi
c7 hoparlör sorunu
geçen hafta aldığım telefonumdan gayet memnunum. forumda yazılan çoğu sorunla şu ana kadar hiç bir şekilde karşılaşmadım, sanırım baya şanslıyım fakat bugün farkettiğim durum sonucunda canım biraz sıkıldı.
arkasındaki hoparlörlerin steryo olduğunu söylemişlerdi fakat ben sadece birinden ses alıyorum. Bu durum herhangi bir ayarla düzeltilebilirmi yada telefonumun hoparlörü bozuk olabilirmi? yardım edebilirseniz çok sevinirim.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
evet stero diye sattılar herkeze hatta aradım satarken stero dediler tek hoparlör stereo olurmu dedim 1 sn dedi 2-3 dk bekletti kulaklıkta stereo diyip geçiştirdi .bende c7 yi forumda ilk alanlardan olduğum için kimseden haber alamadım bu durumla ilgili daha doğrusu sorma gereksinimi bile duymadım çünkü stereo dediler ve o şekilde sattılar bende garantiye verdim ama sonuç hüzran tek hoparlör var sağdaki kimsede çalışmıyor:ağlarım:

mert can

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hocam en azından telefonun arızalı olmadığını öğrendiğim iyi oldu

apobaba1234

apobaba1234

Üye
:naughty:bişi deil :oke:

ugur_6565

Üye
kardeş tek hoparlör:ehe

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
geçen hafta aldığım telefonumdan gayet memnunum. forumda yazılan çoğu sorunla şu ana kadar hiç bir şekilde karşılaşmadım, sanırım baya şanslıyım fakat bugün farkettiğim durum sonucunda canım biraz sıkıldı.
arkasındaki hoparlörlerin steryo olduğunu söylemişlerdi fakat ben sadece birinden ses alıyorum. Bu durum herhangi bir ayarla düzeltilebilirmi yada telefonumun hoparlörü bozuk olabilirmi? yardım edebilirseniz çok sevinirim.

vay arkadaş aynı konuyu dün bende açmıştım ama hemen benim konuyu kapattılar bu niye devam ediyor haala
arkadaşım tüm c7 lerde var aynı sorun var :allalla::allalla::allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...