c7 HDMI kablosu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
    Konu Sahibi
c7 HDMI kablosu ?
arkdaslar bir sitede c7 HDMI kablosu adı altında bi ürün gördüm biraz bilglendirme yapabilirmisiniz konu hakkında

spartuas

spartuas

Üye
güvenle kullanabilirsin. Bende vardı ama koptu. Yani güzel oynatıyor ama 1-2 dk da 3-4 saniyeliğine donmalar yapıyor. Sanırım oda kablodan dolayı ile. Birşey yok yani kullanabilirs.n :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bu c7 için değil n8 içindir c7 de hdmi çıkışı yoktur.

----------Eklendi @ 14:38:51 ---------- Yazıldı @ 14:36:33 ----------

şimdi resme baktımda bi ucunda giriş var c7 yi usbyle oraya bağlayıp mı hdmi yapıcaz?

spartuas

spartuas

Üye
yalnız o verdiğin linkdeki n8 için galiba. Benim dediğim 3.5 inçlik yere girecek olan kulaklık gibi bişi. Bir ucunda hdmi kablosunun gireceği yer diğer ucunda 3.5 inç olması lazım.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
usbyi bağlayıp yapcaz herhalde alabilirim bunu güzele benzio ama deneyn varmı boşuna 25 tl vermeyelim

spartuas

spartuas

Üye
Bak şimdi c7 de kullanacaksan eğer. 2 tane takılacak. Biri kulaklığa yani sesi verecek olan. Diğerini ise usb kısmına oda görüntüyü verecek. 1 tanesine de Ona da hdmi kablosunu takacan. Bitti bu kadar. Sonrada 1-2 dk donmalar oluyor ama görüntü net ve sorun yok yani:D

----------Eklendi @ 14:43:04 ---------- Yazıldı @ 14:42:09 ----------

usbyi bağlayıp yapcaz herhalde alabilirim bunu güzele benzio ama deneyn varmı boşuna 25 tl vermeyelim

n8 ile karıştırabilirsim.iyice emin olmadan alma derim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
hdmi kendi başına ses aktarır zaten başka 3.5mm lik kabloya gerek yok.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
neden ?tek kablo varken çift isteyen birini ilk defa görüyorum çift kabloya ne gerek var ki kablo fazlalığı anca hdmi kendi başına gayet iyi ses ve görüntü aktarır tabi kaliteliyse

spartuas

spartuas

Üye
neden ?tek kablo varken çift isteyen birini ilk defa görüyorum çift kabloya ne gerek var ki kablo fazlalığı anca hdmi kendi başına gayet iyi ses ve görüntü aktarır tabi kaliteliyse

Çünkü c7 de zaten hdmi yok. Oynattığına dua etmemiz lazım. Tek kablodan ses + görüntü olan bir filmi tek kablodan göstereceğine çift kablodan göstersin rahat rahat ayrıca tek kablodan daha iyi oynatacağına da eminim. Ayrıca kablo fazlalığı beni ilgilendirmez ben görünüşe bakmam performansa bakarım tamam mı emreciğimm ????? :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
sen bilirsin sonuçta hdmi satıcısı değilim benim zararım olmaz

spartuas

spartuas

Üye
Hele benim hiç zararım olmaz :D

askmilitani38

askmilitani38

Üye
arkdaslar bir sitede c7 HDMI kablosu adı altında bi ürün gördüm biraz bilglendirme yapabilirmisiniz konu hakkında

bu aparattan bende var o usb kablosu telefona flash bellek falan bağlamak için kullanılıyor, üstelik çinden getirttim üstelik 3,5 tl ücretsiz kargo işte link 26 tl değil:)

qsaw

qsaw

Üye
bu aparattan bende var o usb kablosu telefona flash bellek falan bağlamak için kullanılıyor, üstelik çinden getirttim üstelik 3,5 tl ücretsiz kargo işte link 26 tl değil:)
sen OTG den bahsediyorsun biz HDMI dan :oke:

qsaw

qsaw

Üye
Ama Fiyatı CAzip Geldi Bi daha mı Alsam:ehe

hakan_710

hakan_710

Üye
bir hafta önce şipariş verdim henüz elime ulaşmadı şuan taşıma durumunda gelince burdan bilgi vermeye çalışırım bikaç bişiy daha aldım güzel bi site ama malzemeler nasıl bilmem gelince görücez artık :)
bu arada spartuas sen kaç yaşındasın acaba öğrenebilir miyim konuşmaların tuhafıma gitti yoksa bilip bilmeden her konuya cevap verenlerden misin sende??

hakan_710

hakan_710

Üye
ayrıca bu kablo c7 ye olmaz kardeşim bildiğim kadarıyla c7 ve c6-01 için şuan kullanabileceğin tv kablosu (5800 ların tv çıkış kablosu CA-75U) ve usb otg (CA-157) var..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bu c7 ye olur bi tarafı giriş zaten oraya teli usbyle bağlıcan diğer tarafıda lcd tvye

nameste108

Üye
resimdeki kabloyu c7 ile kullanamazsın, bir ucu hdmi çıkışı diğer ucu usb olan kablo bulabilirsin onları ara, otg ile tel.e bağlarsın ama bu kablo olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt