usbyi bağlayıp yapcaz herhalde alabilirim bunu güzele benzio ama deneyn varmı boşuna 25 tl vermeyelim
hdmi kendi başına ses aktarır zaten başka 3.5mm lik kabloya gerek yok.
neden ?tek kablo varken çift isteyen birini ilk defa görüyorum çift kabloya ne gerek var ki kablo fazlalığı anca hdmi kendi başına gayet iyi ses ve görüntü aktarır tabi kaliteliyse

Hele benim hiç zararım olmaz![]()
arkdaslar bir sitede c7 HDMI kablosu adı altında bi ürün gördüm biraz bilglendirme yapabilirmisiniz konu hakkındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

sen OTG den bahsediyorsun biz HDMI danbu aparattan bende var o usb kablosu telefona flash bellek falan bağlamak için kullanılıyor, üstelik çinden getirttim üstelik 3,5 tl ücretsiz kargo işte linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız26 tl değil![]()

bir hafta önce şipariş verdim henüz elime ulaşmadı şuan taşıma durumunda gelince burdan bilgi vermeye çalışırım bikaç bişiy daha aldım güzel bi site ama malzemeler nasıl bilmem gelince görücez artıkbu aparattan bende var o usb kablosu telefona flash bellek falan bağlamak için kullanılıyor, üstelik çinden getirttim üstelik 3,5 tl ücretsiz kargo işte linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız26 tl değil![]()