C7 Hattı Tanımıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
C7 Hattı Tanımıyor..
Arkadaşlar kardeşim hattını aveaya taşıdı. Dün turkcellken çeken C7 hiç çekmiyor sanki hat aktif degil gibi..
Hattı çıkardık benim tel.e taktık gayet çalışıyor. Benim çalışan aveayı c7 ye taktık,çalışmadı.. Turkcell takalım dedik,turkcell gayet çalışıyo :\
Anlamadım gitti. Heryere uyan hat c7 ye mi uymuyo? Napabiliriz şimdi?

cemsidar

cemsidar

Üye
benim C7 de ara öle yapıyor ama 1/2 dk ya tel resetleniyo ve sorunsuz devam ediyorum. O karttan dolayı . Eski telefonların girişleri karıt çizebiliyor.

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
benim C7 de ara öle yapıyor ama 1/2 dk ya tel resetleniyo ve sorunsuz devam ediyorum. O karttan dolayı . Eski telefonların girişleri karıt çizebiliyor.

Hayır,kartla ilgili bir problem yok. Zaten daha dün çıktı paketinden,çizik söz konusu degil..

----------Eklendi @ 19:50:04 ---------- Yazıldı @ 19:45:56 ----------

Arkadaşlar kendi 5800 ımda el ile operatör seçme kısmında Turkcell,Vodafone Tr,Avea seçenekleri var. Avea olmadan öncede vardı.. Ama C7 ye baktık sadece Turkcell,Vodafone var. Hakikatende sadece onları tanıyor.
Ya nasıl sorulur nedir bu bilmiyorum,tecrübeli arkadaşlar bu telefona Aveayı nasıl tanıtabilirim,yükleyebilirim. Nasılll..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
taşıma mı yaptın hattını

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
operatörumu görmüyor yoksa çekim sorunumu var

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
operatörumu görmüyor yoksa çekim sorunumu var

Operatörü görmüyor. Yani şöyle anlatıyım; hat çalışıyor,sorunsuz.. Ama C7 de sanki çalışmıyor,sim kaydı yapılamadı diyor. Turkcell ve Vodafone hat denedik,onlarda sorun yok. Ama Aveayı görmüyor telefon :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hattın acıldığından eminmısın

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
hattın acıldığından eminmısın

Sürekli soru sormaktansa yazdıklarımı okusanız anlıcaksınız sorunu.. Evet,hat açık. Sanırım simlock felan var,yarın serviste hallederler umarım..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yardım etmeye çalıştık dostum pardon.

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
yardım etmeye çalıştık dostum pardon.

Kusura bakmayın..
Yarın cihaz KVK ya gidicek. Yazılım hatası yapılmış,yazılım atıcaklarmış.. Aldıgımıza alcagımıza pişman olduk zaten.

antidot

Üye
Cihazı servise yollamadan önce Devlete ait mobil cihaz kayıt sisteminden imei sorgulaması yapın. Klonlanmışda olabilir. Eğer sorun yoksa bulunduğunuz şehri yazarsanız kvk yerine nokia care servisi olup olmadığı konusunda yardımcı olabilirim.

Cihaz sorgulama

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul - Avrupa ? Kvkya götürdüğümüzde yardımcı olabileceklerini,1-2 saatlik işi oldugunu söylediler.. Bakırköyde oldugu için tercih ettik.
Nokia Care yakınsa ve yardımcı olabileceklerse düşünürüz bu seçeneğide. Yerini söylerseniz..

----------Eklendi @ 23:00:38 ---------- Yazıldı @ 22:58:15 ----------

Sorgulama yaptırdım. İthalat yoluyla kayıtlı IMEI diyor. Altındada nokiayla ilgili bilgiler.. Klon felan degil sanırım?

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
Ne lanet telefonmuş şu C7 ! Kvkyada ayrıca lanet olsun.. Ne biçim bi servistir ne biçim iştir bu yahu !
Güya garantisi var,tabi tabi var canım olmaz mı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...