yunusemre1
Üye
Arkadaslar bendede c7 var delı ettı benı telefon coktu hıc acılmıyor acma tusuna basınca ıngılzce ıle telefon baslangıc yukleme hatası satıcınıza basvurun uyarısı cıkıyor buradakı yazılanları aynen yaptım phonex programı yukledı ama yıne telefon acılmadı yanlısı nerede yaptım anlamadm acaba telefon rengınden dolayımı yanlısmı yukluyorm dıye 2 renk var zaten ıkısınde yukledım ıkısınıde denedım olmadı burada sıyah telefonu olan hangı programı yukledı yazabılırmı
sayın hocam
vermiş oldugunuz link olan RM-675_014.002_U01.01_79.92_prd.uda.fpsx dosyasını indirmede sorun yaşıyorum.
%99,86 da takılıp kalıyor ve kapanıyor.sizin tarafınızdan uygun bir şekilde almam mümkünmü dür?
şimdiden teşekkür ediyorum.slm'lar.
RM675_010_000_M008_8GB.fpsx not found hatası vermesinin sebebi oluşturduğunuz klasörün içinde bu dosyanın olmaması. phoenix nedendir bilinmez bu dosyayı istiyor. ancak indirdiğiniz 6 dosya ve klasöre eklediğiniz 7. dosya c7 için yeterli. ben phoenixin ayarlarından girip listeden bu dosyayı çıkardım ve flash işlemini başarıyla gerçekleştirdim. nasıl çıkardın diye soracak olursanız orasını hatırlamıyorum birazcık kurcalamanız gerek.
c7 icin yeterlı ama tl yuklemeye kalkınca bu hatayı verıyor yukleme ıslemınden cıkıyor yuklese bır turlu olmuyor
dostum zaten yükle dediğinde vermesi lazım hatayı. ayarı değiştirdiğinde sorunsuz kurulumu yapıyor.
----------Eklendi @ 01:16:57 ---------- Yazıldı @ 01:13:58 ----------
bırde bu yuklemeyı yapınca yaklasık 2 gb ta yakın dosyalar tlde hafızadan dusuyor mu bukadar mesela 8 gb benım tl 6 gb oluyormu
c'den düşer. e 7,5 civarında görünür. 8 olarak zaten hiçbi diski göremezsin.
----------Eklendi @ 03:03:40 ---------- Yazıldı @ 01:16:57 ----------
benım telefon cöktü gecmis olsun
----------Eklendi @ 04:27:39 ---------- Yazıldı @ 03:03:40 ----------
kurtardık be tl valla calıstı cokmustu sımdı acıldı artık
slm arkadaşlar bende c7 hard format maduruydum ama şimdi hallettim telefon ilk aldığım güne geri döndü yalnız sorunsuz bir kurulum için phoenix in en son sürümünü (http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-24-3-43250-2010-un-en-son-surumu-403969.html) kurmanız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?