c7 fotoğraf ve video düzenleyici

Sponsorlu Bağlantılar

ibozi1771

ibozi1771

Üye
    Konu Sahibi
c7 fotoğraf ve video düzenleyici
arkadaşlar geçenlerde format attım fotoğraf ve video düzenleyici gitmiş foto düzenleyici çok işime yarıyordu orjinalini signed olarak nasıl bulabilirim forumda belki 3 saat kesintisiz aradım bulamadım flash atarım ama nasıl atılacak bilmiyorum signed orjinal olarak bulmam lazım ne yapmam gerek bilemedim lütfen yardım

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Symbian 3 resim düzenleyiciler bölümüne bak

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Signed olarak yok hack yapmak zorundasın

larten123

larten123

Üye
oyun ve uygulamalar telefon hafızasında değil depo hafızasında emin misin giderse eğer hiç atmayayım :S
Ya hackle ya da flash at. Hafıza kartını çıkartırsan oyun uygulama her şey hafıza kartında kalır ama telefona taktığında hafıza kartındaki oyunlar uygulamalar gözükmez;hafıza kartı dolu gözükür. Yapman gereken tek tek aynı oyun uygulamaları tekrar yüklemek ya da resimleri,müzikleri falan yedekleyip hafıza kartını biçimlendirmek... Kolay gelsin :oke:

ibozi1771

ibozi1771

Üye
    Konu Sahibi
Ya hackle ya da flash at. Hafıza kartını çıkartırsan oyun uygulama her şey hafıza kartında kalır ama telefona taktığında hafıza kartındaki oyunlar uygulamalar gözükmez;hafıza kartı dolu gözükür. Yapman gereken tek tek aynı oyun uygulamaları tekrar yüklemek ya da resimleri,müzikleri falan yedekleyip hafıza kartını biçimlendirmek... Kolay gelsin :oke:
patron zaten hafıza kartı yok yani çıkarma şansımda yok c7 2 hafıza varya depo ve telefon onu söylemek istedim fakat her türlü gidiyormuş anladığım kadarıyla oyunları bulup indirmek veya uygulamaları kolay 5 dk lık iş ama aynı oyunların sonuna gelmişken tekrar başlamak en sinir olduğum şeydir o yüzden flash falanda atmıcam hacklesem telefonu o zaman gider mi peki oyunlar vs. :/

yaren_dede

yaren_dede

Üye
patron zaten hafıza kartı yok yani çıkarma şansımda yok c7 2 hafıza varya depo ve telefon onu söylemek istedim fakat her türlü gidiyormuş anladığım kadarıyla oyunları bulup indirmek veya uygulamaları kolay 5 dk lık iş ama aynı oyunların sonuna gelmişken tekrar başlamak en sinir olduğum şeydir o yüzden flash falanda atmıcam hacklesem telefonu o zaman gider mi peki oyunlar vs. :/

birşey olmaz hackleyebilirsin

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye

ya o zamaan pcye yedekle oyunları toplu pro yükleme programı var ordan yüklersin teli hackleyince gitmiyor hiçbirşey

Üst Alt