Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7 el feneri olarak tus kilidine basılı tutarak acamıyorum..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekreem12
Üye
Konu Sahibi
c7 el feneri olarak tus kilidine basılı tutarak acamıyorum..
bildirim ısıkları kapalı acık deişiklikleri yaptığım halde düzelmedi...
accman
Üye
güç tasarrufu modunda çalışmaz..o açıkken denemiş olabilir misiniz?
pasha14
Üye
El feneri için güç tasarrufu modunu kapat ve arka planda hiç birşey çalışmasın. Şarjın yoksa yine açmıyor.
ekreem12
Üye
Konu Sahibi
yok guc tasarrufu modunda diil arka pilandada sadece spb mobile shell var ondan degildir sanırıım..
Cezzbedici3
Üye
telefonunu kapat bataryayı sök 1 dakika beklet tak bataryayı aç teli
ekreem12
Üye
Konu Sahibi
yok bataryayı cıkartıp taktım ama yinede sorun cozulmedi sanırım program cakısmıstır el feneri kullanmak ıcın video cekeriz bizde artık
Cezzbedici3
Üye
strobe touch diye bir el feneri uygulaması vardı çok şıktı ben 5800 da kullanıyordum ovide arat bakalım o yoksa benzer programlar var onlarlada kullanabilirsin flashı
strobe touch diye bir el feneri uygulaması vardı çok şıktı ben 5800 da kullanıyordum ovide arat bakalım o yoksa benzer programlar var onlarlada kullanabilirsin flashı
flaslight die bi uygulama buldum oviden ancak free oldugu için internete baglanıp reklam yaparak kullandırtıo yani ev dısında pek kullanım imkanım olmaz