c7 den soğumaya başladım:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
c7 den soğumaya başladım:(
arkadaslar mayıs ayında aldığım c7 cihazımın yaklaşık 2 ay önce mandal tuş kilidi arızalandı ve servise verdik. Ana kart değişimi yapıldı yaklaşık bir ayda geldi.. Bazı ufak tefek hata vardı Ama maxicep forumlardan hallettik. Yalnız bugün yasaltakip ten bi mesaj geldi. Falanca ımeı numaralı telefonunuz kayıtdışıdır satın aldığınız yerle görüşün.. Cihazım iki yıl kvk garantili. Acaba ne yapmak lazım? Daha öncede başka bi cihazda yaşamıştım böyle bi sorun. Ve karta sabitlediler cihazı. Başka sim takınca çalışmıyordu. Ki şu an cihaz boş boş yatıyo. C7 imde böyle mi olacak? Satamayacam mi yani? Haliyle hak verin 9 ayda gelmedik kalmadı başıma.. Şimdiden tsk ederim. Yorumlarınızı bekliyorum.

kalbimdesiin

Üye
Faturası ile kullandığın hattın bayii sine götür sorunu düzeltirler kayıt yaparlar tekrardan anakart değişince seri numarası değişmis demekki yada anakart in değiştiği servise götür hatayi düzeltsinler

emre2574

emre2574

Üye
kardes bende sogudum.sebebı guncelleme sorunları falan.htc almayı dusunuyrm

Apache11

Apache11

Üye
dostum senin halini çok iyi anlıyorum bende 10 ay boyunca nokia 6500 slide ile uğraştım sonunda değiştirttim c6-01 aldım senin halini en iyi ben anlarım eğer telefonun tamirde 30 iş gününü geçti ise telefon değişimi isteyebilirsin veya telefonun aynı arızadan 3 kez servise gitti ise yine telefon değişimi isteyebilirsin para iadesi istiyo isen biraz daha uğraşman gerek savcılığa gidip bi rapor çıkarttırıcaksın vesayre ama hiç para iadesiyle uğraşma değişim yaptır sen bunu onlara söylediğin zaman seni doğrulamazlar ama sende onların dediklerine sakın inanma yoksa benim kadar uğraşırsın ben ayrıca ben bunu kaymakamlıkta savcıyla görüştüm sen 10 ay çok beklemişsin 1 ayda hallolurdu dedi bana 30 iş gününü geçerse veya aynı arızadan 3 kez giderse değişim olur dediler yani sen git değişim talep et ettir göze göz dişe diş. :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt