c7 de tuş kilit süresi ve ışık zaman aşımı hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
c7 de tuş kilit süresi ve ışık zaman aşımı hakkında?
arkadaşlar c7 alıcam daha almadım ama iyice inceleyip öyle alıcam. bu yüzden incelemeye devam ediyorum.

c7 de tuş kilit süresi en az 1 dk imiş. yani 1 dk dan önce tuşlar kilitlenmiyormu? yada bunun bir yolu varmı? ayrıca ışık zaman aşımı süresini 30 sn ye ye ayarlasak 30 sn den sonra ekran kararmıyormu? yani 5800 daki gibi önce ışık zaman aşımı süresinden sonra az kararıp sonra komple kararmıyormu? ışık zamn aşımı süresi bitince birdenmi tam kararıyor yoksa? yani bunu neden soruyorum, fiziki tuşlarla fazla uğraşmamak için. mesela 5800 da ışık zaman aşımı süresinden sonra tam karardığında bile ekrana dokunup tuşlar rhenüz kilitlenmediğinden geri dönebiliyorduk ekrana. yada tuş kilit süresi en az 60sn ise bu süre içinde hep ekran ışığı açıkmı kalacak ve ellemi müdehale etmek zorunda kalıcaz kapatmak istersek tuşları? gerçi bu tuş kilit süresi 5800 için c6 modifiylerinde 1dk nın altına düşürülebiliyordu. belki böyle bir mod yapılabilir c7 yede. ancak 5800 için c6 modifiylerindeki gibi ışık zaman aşımı süresi bitince tuşlarda kilitleniyorsa ve ekran birden kararıyorsa bu 5800 daki ışık zaman aşımı süresi ayarı ile sağladığımız önce az kararma sonra tam kararma kademesi ve toleransından mahrum kalacağız ve hep tuşlara müdehael etmek zorunda kalacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt