Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7 Belleden sonra Wifi den bağlanamıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xerib47
Üye
Konu Sahibi
c7 Belleden sonra Wifi den bağlanamıyorum
Merhaba C7 telefonumda normalde sorun yoktu ancak belle güncellemesinden sonra Wi fi ile modeme bağlanamaz oldum, şifreyi giriniz diyor giriyorum ve bağlanmıyor. Bilgisi olan varmı
sasasahamza
Üye
arkadasim bende belleden cok zor vifi ile baglaniyorum. Baglan diyorum baglaniyor ama yine olmuyor tabi 5 6 kez deneyince oluyor. baglanmiyor derken ne hatasi diyor baglanamiyormu diyor.
_ardaa
Üye
Mobil veri'yi de açarak wi-fi'ye bağlanmayı dene bir de.
polluxea♪
Üye
telefona soft format atıp tekrar dene
xerib47
Üye
Konu Sahibi
hiç bir hata vermiyor ve bağlanmıyor da.sorf format nasıl atılır ve tüm verileri silermi
[ENGİN]
Üye
modem ayarlarına girip orda yazanları söylermısin?
xerib47
Üye
Konu Sahibi
[ENGİN];4603157' Alıntı:
modem ayarlarına girip orda yazanları söylermısin?
kendi modemim yokta, farklı modemlerden de bağlanmaya çalışıyorum, hiç birinde bağlanamıyorum. Yani sorun modemden değildir her halde, belleden önce bağlandığım modemlerden bağlanamıyorum artık.
[ENGİN]
Üye
baglantı yönetıcısınden baglanmış oldugun wıfilerı sil kullandıgın tarayıcıdan baglantı ayarlarını her zaman sor yap ve wifiyi açıp tekrar bağlanmayı dene baglantını sorunca wlanı seç
xerib47
Üye
Konu Sahibi
[ENGİN];4605001' Alıntı:
baglantı yönetıcısınden baglanmış oldugun wıfilerı sil kullandıgın tarayıcıdan baglantı ayarlarını her zaman sor yap ve wifiyi açıp tekrar bağlanmayı dene baglantını sorunca wlanı seç
soft format attım ama buna rağmen halen bağlanamıyorum yaa
xerib47
Üye
Konu Sahibi
soft format atmama rağmen halen wifi ye bağlanamıyorum.
belle güncellemesimi sorun oldu acaba yoksa hack lemem mi sorun oldu.
hard formatmı atsam servisemi götürsem.
yardım