Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7 bellede netten video izleyenler nasıl beceriyorsunuz bunu :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moderatör2475
Üye
Konu Sahibi
c7 bellede netten video izleyenler nasıl beceriyorsunuz bunu :)
ben belleye geçmeden önce izleyebılıyorum belle yı yukledım aynı sitelerdeki videoları açmıyo bazıları izleyebılıyormuş nasıl yapıolar yada bı ayarı var biz mi bilmiyoz
adanalı1
Üye
Kendı tarayıcısından ızleyemıyormusun ?
S.E.C.R.E.T
Üye
Telefonu ufurukcuye goturdum okuttum ve oynatiyor .
Febris
Üye
c6-01 de pr1.2 de izliyodum anna bellede hıc izleyemedm
cardanadam
Üye
ben önce nokia suit ile güncellemiştim sorunları fark edince flahs attım düzeldi suitde problemler var
noss_bar
Emekli Yönetici
flv leri 240 p açıyor ama daha yüksek çözünürlük malesef hata veriyor izleyebiliyorum diyen arkadaşlarada youtubeden 360p veya 480p indirip seyretsinler de göreyim lalalalalalalalalalala bunun ovi ile phonixle alakası olduğunu sanmıyorum
flv leri 240 p açıyor ama daha yüksek çözünürlük malesef hata veriyor izleyebiliyorum diyen arkadaşlarada youtubeden 360p veya 480p indirip seyretsinler de göreyim lalalalalalalalalalala bunun ovi ile phonixle alakası olduğunu sanmıyorum
ben youtubeden 740p indirmeden seyrediyorum ama youtubenin dosya uzantıları flv bile değil mp4tur.740p mp4 videolarda sorun olmuyor. diğer sitelerde flv videoları bazen açılıyor bazen flash çöküyor.tek eksiğim flv leri rahatça izlememekteyim. Gelecek olan güncelleme ile bu hatayı gidereceğini inanıyorum.
Bellenin son güncellemeyi Microsoft app ı telefona kurmayın hem mp4 videoları izlememek(donma başlar ve hata veriyor) hemde hafıza dolduruyor (80mb civari) bu sebepten dolayı telefon kasıyor.