Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7 belle wifi bağlantı yok hatası ??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]
Üye
ayarlardan yönetim ayarlarına gir mobil verı gerektıgınde olması gerekır ve tele yuklu uygulamaları yaz buraya internete baglanmaya çalisan uygulama var sanırım
prestig
Üye
O öyle zaten gerektiğinde . Fakat sorun şu anda bu değil .. Wifi ye bağlanamamam ..
[ENGİN]
Üye
anladım da wifiyi engelleyen bişey olmalı en son hangı uygulamayı yukledin
prestig
Üye
oyun yüklemiştim angry birds fruit ninja felan kaldırdım son yüklediklerimi .. onu da denedim :S
[ENGİN]
Üye
haritaları kullandın mı hiç
prestig
Üye
Hayır kullanmadım ..
prestig
Üye
Sorunu çözdüm arkadaşım . Kaspersky Mobile Security ' de 2 gün önce tarama felan yapmıştım, biraz da ayarlarıyla oynamıştım.. Bugün onu kaldırınca sorun düzeldi . Yardımların için teşekkürler ..
[ENGİN]
Üye
tele yüklü uygulamaları yaz demiştim kaspery nin oldugunu bilseydik daha erken davranırdık neyse sorunun çözülmüş sevindim adına.
xerib47
Üye
bendede aynı sorun var arkadaşlar,
c7 telefonumu belle ye güncelledikten sonra wifiye bağlanamıyorum, telefonuma soft format attım, ama buna rağmen bağlanmıyor, bana yardımcı olabilecek birileri vardır inşallah
afatsum611
Üye
arkadaşlar telefonum c7belle. bende de aynı sorun var. telefonu duvardan duvara atasım geliyor artık. cebi kapatıp açtığımda 5 dk ya da 1-2 saat içerisinde tekrar gdiyor internet mobil veri açık olmasına rağmen. ne olur bi el atın yaaa ( türkcellden aveaya gheçtim yine aynı sorun.