C7 belle sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalbimdesiin

Üye
    Konu Sahibi
C7 belle sorunları
Arkadaşlar c7 kullanıyorum güç tasarruftu moduna geçirince tema efektleri kapanmıyor temalardan kapatıyorum menü aşağı inerken takılarak iniyor hackli uda daki Installserver sorunu var z deki çalışmıyor c deki çalışıyor bizzat denedim sakın z de var diye c deki Installserveri silmeyin başka sorunları olan varsa bu konuda toplayalım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tamamda C ve Z installserver olamazki tek bir yerde olmasi gerekiyor uda icinde ikitane olurssa islemleri cakisir hatalar olusur.
siz kendinizmi attiniz Z icine?ve nereye attiniz Core'mi rofs2 icinemi?

kalbimdesiin

Üye
    Konu Sahibi
Kendim atmadım hackli uda yi diğerlerinin arasına koyup flaşladim z/sys/bin de de c de de Installserver var c dekini silince hack gidiyor ben kopyasını aldım tekrar c ye atınca hack oluyor kurtuluş ustam

kalbimdesiin

Üye
    Konu Sahibi
Z sys bin deki 77.39 kb boyutunda c sys bin deki 73.6 kb boyutunda c dekini silince hack gidiyo z deki silinmiyor zaten

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tamam zaten z icindekini iptal etmis oluyorsunuz zaten Z icindeki engelliyor unsigned yuklemeleri siz C atmakla sistem C dekini uyguluyor.anliycaniz Z icindekini otomatik devre disi birakiyor C attigin.Ama sen Z icindekiyle yer degistir ama bu islemi telden yapamazsin vede Z atamazsin mecbur flash aticaksin Rofs2 icine atip.

kalbimdesiin

Üye
    Konu Sahibi
Bunu siz ustalar yapabilirsiniz ancak şöyle bi esaslı bi belle manual efektli cfw yapsanız c7 ye :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bunu siz ustalar yapabilirsiniz ancak şöyle bi esaslı bi belle cfw yapsanız c7 ye :)

tamam ama elimizde olanlari anca uyguluyoruz her telefondan birtane alma sansimiz olsa neden olmasin ama malesef yok.
ama elinde C7 olan bir arkadasla team uzerinden yaptimiz calismada tarif ederek bir cozum alamadik mod isinden yada telefon kullanmada usta biri lazim belki sonuc aliriz.

kalbimdesiin

Üye
    Konu Sahibi
Dailymobile ye c7 belle cfw düşmüş onu türkçe ye çevirebilen varsa bi el atsın

catdog136

catdog136

Üye
Dailymobile ye c7 belle cfw düşmüş onu türkçe ye çevirebilen varsa bi el atsın

vay süper özellikler var çok güzel hazırlamışlar.. Türkçesi yok, euro3 üzerinden yapılmış malesef :(

kalbimdesiin

Üye
    Konu Sahibi
Acaba biz bunu euro 2 dil ile flaşlasak çalışır mi

kalbimdesiin

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar zaten dosyaları parça parça yayınlamis biz bunu euro 3 yerine euro 2 ile flaşlarsak al sana belle cfw

catdog136

catdog136

Üye
çalışır ama euro3 dosyası -rof2ydi sanırım dillerin içinde olduğu dosya- rof2 dosyasına koydukları özellikler çalışamayacaktır..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Ben efektli yaptım sonra buglar oluştu orjinal sürüme döndüm.

kalbimdesiin

Üye
    Konu Sahibi
Me gibi özellikler olabilir o dosya da cfw olarak kullanabilir miyiz o sürümü

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar euro2 icinden turkce.lang dosyasini yukluyceniz cfw atin sorun olmaz calisir.

kalbimdesiin

Üye
    Konu Sahibi
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=58092.0 yol burası siz ustalar bi el atıp siteye koyun gerekli dosyaları biz kuralim

kalbimdesiin

Üye
    Konu Sahibi
Belle de menü ve ana ekranda sayfa değişirken kasilma yapıyor varmı bi çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt