haggar73
Üye
-
Konu Sahibi
-
format attım hafıza kartına telefonada ama yine aynı çalışmıyor sorun ne anlamadım kardeş
kardeşim bugün bi arkadaşın arabasında müziği.radyodan çalmak için teşebbüs ettik ama özellik desteklenmiyor hatası aldım.bi denermisin sende nasıl hatta kullanan arkadaşlardanda rica ediyorum bi deneyip çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirlermi?
Daha önceden kullanıyordumda o yüzden kardeşim.deneyenilşrmisin derkende sadece herhangi bir şarkıyı mğzik çalarda aç dinlemeye başla daha sonra seçeneklerden radyoyu kullanarak çal ı sec ve sonuc ne onu belirtsen yeter bana
doğrudur aynı şeyi yazdı. Fikrin ne? Neden olabilir?
cfw' yi uygulamadan önce bu özellik çalışıyor muydu?
Estağfurullah kardeşim ne demek. ortada bir hata varsa söyleyeceksin tabiki. Bende konuya ekledim sorunu. Bimeden insanları yanlış yönlendirmek istemem. Hatta teşekkür ederim sana. Ben bu özelliği hiç kullanmamıştım ve kontrol de etmedim.
Ayrıca iyi niyetli yorumun için ayrıca teşekkür ederim.
ne demek kardeşim.siz uğraşmasanız paylaşım yapmasanız biz ne kullanıcaz?neyi yüklemeye çalışsak sertifika yada güncelleştirme hatası yazıp durucak ekranda.apışıp kalıcaz tabiri caizse.sizler sayesinde kavuşuyoruz işletim sistemlerinin en kullanışlı haline.şuda bir gerçek inan bu cfw olayı olmasa hacklemek mümkün olmasa bir dk kullanmam bu cihazı.velhasılı emek verip cfw yayınlayan herkese şahsım adına teşekkür ederim.neyse yalakalık gibi algılanmasın kısacası iyiki varsınız...
sa kardeşim. pek anlamıyorum bu işten ama şöyle demişsin sadece rofs2 ve rofs 3 ü değiştirip flash atın demişsin. biz bunları değiştirip deat phone flashmı yapıcaz yoksa normal flash mı ?
radyo ile ilgili modlama yapılmadı ki modu çıkarayım içinden. Başkada bu şekilde sorun olduğunu söyleyen olmadı. Ne diyebilirim ki. Üzüldüm valla. Bu cfw'ye aralıksız 24 saat harcadım. Sonuçta hiçbir çıkarım yok. Tek amaç faydalı olup dua almak.
İyi geceler kardeşim. Kusura bakma yardımcı olamadım.
ARKADAŞLAR CFW' Uygulayan arkadaşlar fm radyo ile ilgili bilgi verebilir mi, sorun yaşayan başka arkadaş var mı?
benim radyoda uçmuş emeklerin için teşekürle kardeş
cfw de kullandığın mod dosyalarını gönderebilirmisin
sorun rofs3 de kardeş onu yüklemeyince çalışıyo fm vericikardeşim elimde mod dosyası yok benim. Konu başında da yazdım. Yabancı forumda bulduğum modlanmış dosyaları belle 609'a uyarladım. İşe yaradığını görünce paylaştım. Sadece konunun ilk başında verdiğim hack, vidget ve dil dosyalarını ayarlama bana ait. Ikinci kısım yani büyük modlama söylediğim şekilde yapıldı. Elindeki belle mod arşivini paylaşan yok malesef. İş böyle olunca bende böyle bir şey geliştirdim kendimce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?